19 aug. 2021 | 10:04

Cine a făcut publice imaginile cu Ana Maria Popescu refuzând să dea mâna cu ministrul Eduard Novak. S-a aflat abia acum VIDEO

Sport
Cine a făcut publice imaginile cu Ana Maria Popescu refuzând să dea mâna cu ministrul Eduard Novak. S-a aflat abia acum VIDEO
Cine a făcut publice imaginile cu Ana Maria Popescu refuzând să dea mâna cu ministrul Eduard Novak. S-a aflat abia acum

Cine a făcut publice imaginile cu Ana Maria Popescu refuzând să dea mâna cu ministrul Eduard Novak. Vicecampioana olimpică la spadă de la Tokio a făcut gestul respectiv la revenirea în țară de la Jocurile Olimpice 2020. Popescu a ignorat mâna întinsă a lui Novak care se afla printre cei care au așteptat-o la întoarcerea în România. Momentul a fost filmat de o persoană aflată la fața locului și a fost distribuit apoi pe pagina de facebook a ministrului, stârnind multe polemici.

Cine a făcut publice imaginile cu Ana Maria Popescu refuzând să dea mâna cu ministrul Eduard Novak

Cine a făcut publice imaginile cu Ana Maria Popescu refuzând să dea mâna cu ministrul Eduard Novak. Vicecampioana olimpică de la Tokio a stârnit multe comentarii după gestul făcut pe aeroportul Henri Coandă, la revenirea în țară de la Jocurile Olimpice. Ea a ignorat mâna întinsă de Novak, care o aștepta la întoarcere. Totuși, ulterior, în Salonul Oficial, cei doi și-au strâns mâinile. Dar prima atitudine a Anei Maria Popescu a stârnit vâlvă, mai ales că a fost surprins într-o filmare de cineva care se afla la fața locului.

Ana Maria Popescu și ministrul Novak au intrat într-un duel verbal, după ce spadasina a criticat subfinanțarea sportului românesc. La rândul său, Novak a replicat că indiferent de buget, Popescu nu ar fi câștigat medalia de aur. Pe acest fond s-a produs și revenirea, apoi gestul campioanei la adresa ministrului. În emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, Ana Maria Popescu i-a dezvăluit lui Ovidiu Ioanițoaia că știe cine a făcut publice imaginile de la momentul controversat de la aeroport.

S-a aflat abia acum

Ana Maria Popescu a regretat, ulterior, gestul făcut față de ministru și și-a cerut scuze de la acesta. La rândul său, Novak a făcut același lucru vizavi de declarațiile neinspirate date anterior. Dar problema filmării de la aeroport a rămas, iar campioana spune că știe ale cui erau imaginile difuzate, apoi, pe o rețea de socializare.

Am dat mâna cu ministrul când mi-a înmânat florile și diploma, dar am făcut acel gest, să nu dau mâna când am ieșit din avion, pentru că așa am simțit. Am dat frâu liber emoțiilor. A fost un gest de revoltă. Așa am simțit să mă port în secunda aceea.

Ce mi se pare mie trist, dar faptul e consumat, este că acele imagini știu ale cui erau, presa nu a avut acces acolo și era doar cineva care le-a dat. Cineva care nu a vrut să stingă acest conflict. Pentru mine oricum faptul este consumat”, a declarat Ana Maria Popescu la „Prietenii lui Ovidiu”.

Ana Maria Popescu a mai spus că gestul nu o caracterizează, motiv pentru care și-a și cerut scuze, ulterior, de la ministrul Eduard Novak.

Mi-am cerut public scuze pentru acel gest, care consider că nu mă definește. Nici ca om, dar nici ca sportiv, dar asta am simțit: revoltă. A fost un gest copilăresc, dar când am intrat în Salonul Oficial am dat mâna cu dânsul. Am primit diploma și florile din partea dânsului. Nici gestul meu n-a fost politicos, dar nici ce s-a întâmplat după n-a fost politicos. Pentru mine oricum subiectul este închis”, a concluzionat Ana Maria Popescu, la emisiunea citată.

Digisport.ro
Un milionar român la Paris: ”Bă, ce sărac e ăsta, vai mama lui”. Ce obișnuiește să facă în Capitală: ”E mult mai ieftin”
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Patru zodii care dau lovitura la început de octombrie. Banii vin din toate direcțiile
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Show-ul grotesc al proxenetului român care a fost condamnat în Marea Britanie. Bărbatul s-a filmat în timp ce arunca cu banii
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
Corespondență din Ungaria după ce Dunărea s-a revărsat. Satul acoperit de ape, în care localnicii au înlocuit mașinile cu bărcile
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Amantul Elenei Ceaușescu. Misterul bărbatului cu care l-a înșelat pe Nicolae
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Centralele de apartament vor fi înlocuite în România. Ce se montează în loc
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
Modificări la PLATA pensiei. ANUNȚUL Casei de Pensii
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
„În camera asta am crescut eu” Cum arată casa în care a copilărit Ramona Olaru. Imaginile din interior i-au surprins pe mulți
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro