Cine a câștigat Survivor România – LIVE UPDATE

Cine a câștigat Survivor România – LIVE UPDATE
Cine a câștigat Suvivor România - LIVE UPDATE

În această seară de sâmbătă 30 mai 2020, de la ora 20:00,  a avut loc Marea finală a celui mai urmărit reality show de pe Kanal D, Survivor România. Cine este câștigătorul competiției Survivor România?

UPDATE: Elena Ionescu a câștigat Survivor România și marele premiu de 250.000 de lei. Pe locul al doilea s-a clasat Emanuel Neagu, pe trei Iancu Sterp și pe al patrulea loc a ieșit Lola, potrivit Kanal D. Mai multe despre cine este Elena Ionescu, află aici!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Felicitari, @elenaionescumusic ! ❤️?? Felicitari, @emanuel.neagu ! survivorromania #castigator #elena #kanaldromania #faimosii

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial) pe

UPDATE: Dan Cruceru l-a anunțat și pe Iancu Sterp drept al doilea finalist acre iese din joc. Marea finală se dispută între Elena Ionescu și Emanuel Neagu.

UPDATE: Prima care a părăsit competiția și cursa pentru marele premiu a fost Lola. Anunțul a fost făcut de Dan Cruceru.

Cine a câștigat Survivor România – LIVE UPDATE

Cei patru finaliști de la Survivor România s-au luptat în această seară, pentru marele premiu în valoare de 250.000 de lei și pentru trofeul Survivor România

„Iată-i, ultimii patru! Cei patru care intră în finala „Survivor România” 2020. Iancu, Lola, Elena, Emanuel, cu toții sunteți în marea finală! Vă meritați locul, ați demonstrat că trebuie să fiți acolo. Pe 30 mai, unul dintre voi va câștiga și marele premiu. Unul dintre voi va fi desemnat Supraviețuitorul suprem”, a spus prezentatorul Survivor România, Dan Cruceru, când a anunțat formula completă.

Cei patru finaliști care sunt în competiție

Lola este tânăra de 32 de ani, din Chișinău, care locuiește de 12 ani în București. Este de profesie antrenor personal de fitness, agent de vânzări pentru asigurări de viață și MC.

„Sunt în această competiție pentru a-mi demonstra mie și familiei mele că sunt puternică și pentru a-l face pe fratele meu mândru de mine. Accept orice provocare din partea vieții. Vreau să am ce le povesti copiilor și nepoților mei”, afirma Lola la intrarea în competiție.

Concurenți în cadrul unei competiții Survivor România.
Cine a câștigat Suvivor România – LIVE UPDATE.

Elena Ionescu și Emanuel Neagu

Elena Ionescu. este artista care a fost vocea trupei Mandinga, timp de zece ani, începând cu anul 2006. Ea a urcat pe scenă la vârsta de șase ani și a participar la numeroase concursuri naționale și internaționale. Este licențiată în Jurnalism și a absolvit Școala Populară de Artă, Secția Canto și Teatru.

Emanuel Neagu are 23 de ani, este de profesie dansator. Este originar din Cocorăștii Colt, județul Prahova, dar locuiește în București.

„M-am înscris la Survivor România din pasiune pentru sport și pentru adrenalină, pentru necunoscut. Mă consider un tip rezistent, creativ și mă descurc în orice situație”, afirma Emanuel Neagu la intrarea în concurs.

Iancu Sterp – al patrulea concurent

Iancu Sterp este fratele celebrului cântăreț Culiță Sterp. El a mai participat și la emisiunea matrimonială Puterea Dragostei, tot de pe Kanal D.

„Nu pot să spun că am plecat neapărat de la confort pentru că eu am o fermă de oi și vara le ducem la munte și vrând, nevrând, nu am tot timpul oameni și așa că sunt nevoit să merg și eu acolo și să dorm într-o baracă poate mai rea decât asta unde am venit aici. Unde sunt și șobolani și e frig, plouă, deci sunt obișnuit cu condițiile, asta nu o sa fie greu pentru mine”, a spus Iancu Sterp când a intrat în concurs la Survivor România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI