Anunțul lui Cosmin Cernat, înainte de marea finală Survivor. Ce se va întâmpla la Fan Arena

Anunțul lui Cosmin Cernat, înainte de marea finală Survivor. Ce se va întâmpla la Fan Arena
Anunțul lui Cosmin Cernat, înainte de marea finală Survivor. Ce se va întâmpla la Fan Arena

Sâmbătă, 30 mai, de la ora 20:00, Survivor România își va afla câștigătorul, în urma votului în direct. Ultimii rămași în joc sunt Elena Ionescu, Lola Crudu, Emanuel Neagu și Iancu Sterp. Anunțul lui Cosmin Cernat, înainte de marea finală a concursului. Emisiunea Fan Arena, în care sunt discutate pe larg episoade din Dominicană, își va schimba coordonatele pentru ultima ediție, când supraviețuitorul reality-show-ului va avea un nume.

Cosmin Cernat, anunț despre Fan Arena, înainte de marea finală Survivor

Începând din 27 ianuare, în fiecare luni și marți, imediat după reality-ul Survivor, Cosmin Cernat prezintă Fan Arena, emisiunea care aduce telespectatorilor ultimele informații despre concurenții din Dominicană și greutățile pe care le întâmpină în cadrul competiției.

Materiale în exclusivitate cu Războinicii și Faimoșii, imagini inegite din jungla care acum le e casă, dezbateri în direct, alături de susținătorii concurenților și membrii familiilor, sunt expuse pe larg la Fan Arena. Astăzi, după marea finală, emisiunea se anunță mai palpitantă, căci, potrivit spuselor lui Cosmin Cernat, gazda show-ului, telespectatorii vor avea parte de o ediție de colecție după ce vor afla numele supraviețuitorului.

 

View this post on Instagram

 

“FanArena”, editie de colectie, imediat dupa Marea Finala “Survivor Romania”, sambata, de la 00:30, la Kanal D! @cosmin.v.cernat : “Va fi o editie de colectie, avand in vedere ca vom intra, in direct, la foarte scurt timp dupa ce se va afla cine va fi detinatorul trofeului . Desemnarea marelui castigator , prin votul publicului, va naste emotii, va aprinde pasiuni. Astept cu nerabdare deznodamantul, decizia celor de acasa. Am si eu emotii pentru ca in tot acest timp in care s-a desfasurat competitia , i-am urmarit pe concurenti, i-am cunoscut apoi in emisiune, pe masura ce au iesit din concurs, le-am cunoscut familiile, apropiatii, am aflat lucruri extraordinare despre fiecare”. #fanarena #survivorromania #kanaldromania

A post shared by Kanal D Romania (@kanaldromania) on

„Va fi o editie de colectie, avand in vedere ca vom intra, in direct, la foarte scurt timp dupa ce se va afla cine va fi detinatorul trofeului . Desemnarea marelui castigator , prin votul publicului, va naste emotii, va aprinde pasiuni. Astept cu nerabdare deznodamantul, decizia celor de acasa.

Am si eu emotii pentru ca in tot acest timp in care s-a desfasurat competitia , i-am urmarit pe concurenti, i-am cunoscut apoi in emisiune, pe masura ce au iesit din concurs, le-am cunoscut familiile, apropiatii, am aflat lucruri extraordinare despre fiecare”, a spus Cosmin Cernat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI