Alexandra Stan a îmbrăcat rochia de mireasă. S-a căsătorit în mare secret!

Alexandra Stan a îmbrăcat rochia de mireasă. S-a căsătorit în mare secret!
Alexandra Stan s-a căsătorit. Cum a organizat evenimentul

Surpriză uriașă în showbiz-ul românesc! Alexandra Stan s-a căsătorit în secret și a dezvăluit primele fotografii în rochia de mireasă. Nimeni nu știa că artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste, dar iată că aceasta este extrem de îndrăgostită și se bucură de o etapă superbă din viața ei!

Alexandra Stan s-a căsătorit în secret. Ce a dezvăluit

Alexandra Stan este o vedetă extrem de surprinzătoare, așa că nu este de mirare că a vrut să aibă o nuntă în secret. În timp ce fanii nu știau că ea are un iubit, se pare că relația ei este extrem de puternică, mai ales pentru că cei doi amorezi au mers împreună la altar. Artista a făcut primele dezvăluiri despre evenimentul emoționant, explicând că a vrut să surprindă pe toată lumea.

„Mulțumesc mult! Să fie într-un ceas bun! Ha, ha! N-am vrut să vă șochez, ci să vă surprind plăcut.”, a zis Alexandra Stan pentru revista Viva!.

Alexandra Stan, totul despre nuntă: ‘Am avut parte de confidențialitate’

Cât despre nuntă, se pare că totul a fost exact așa cum își dorea Alexandra Stan. Vedeta nu a vrut să aibă o petrecere cu prea mult fast, așa că alături de ea și partenerul său au fost doar rudele. Chiar dacă prietenii au lipsit cu desăvârșire, vedeta s-a bucurat din plin de locația aleasă și de faptul că evenimentul a fost organizat chiar pe malul mării.

„Cel mai mare minus este că n-am avut prietenii aproape, dar a fost o ceremonie frumoasă. Ceremonia religioasă am avut-o la Constanța, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununați chiar de preotul care a cununat-o și pe sora mea, care mi-a botezat nepoții. E părintele meu duhovnic.

A venit la Constanța și părintele lui duhovnic, care este călugăr și care slujește la Mănăstirea Sitaru, de aici de lângă București, și a fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut și cor, a fost totul ceva de vis, intim.

Ne-am dorit tare mult un eveniment intim, o petrecere în familie, pe malul mării, ceva inedit. Fiind și timpul destul de scurt, multe detalii de pus la punct, ne-am decis să lucram cu un wedding planner și am ales-o pe Irina Mărculescu – Moon Events, cu care am colaborat foarte bine!

Am avut parte de confidențialitate, care a fost un „must pentru noi, de entuziasm, de profesionalism. Pe scurt, am fost pe aceeași lungime de undă și a ieșit minunat!”, a mai zis vedeta pentru sursa menționată mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI