Cine a câștigat finala Chefi la Cuțite, de pe Antena 1. Chef Dumitrescu: „Mă gandesc așa… bă, e nasol, mă”

Cine a câștigat finala Chefi la Cuțite, de pe Antena 1. Chef Dumitrescu:

Află cine a câștigat Finala Chefi la Cuțite, de pe Antena 1. În această seară, 18 iunie, se anunță o finală cu luptă foarte strânsă între cele trei familii care vor să ia marele trofeu: cuțitul care certifică titlul de mare chef și premiul de 10.000 de euro.

UPDATE – Familia Băițoi, din echipa lui Chef Florin Dumitrescu, a câștigat finala Chefi la Cuțite și premiul de 10.000 de euro. „Mă bucur mult pentru familia Băitoi, dar stau și mă uit la grasu’ (Chef Scărlătescu) și mă gândesc așa… bă, e nasol, mă”, a spus Chef Dumitrescu.


Finala Chefi la Cuțite: cine este câștigătorul

Finala Chefi la Cuțite are loc în această seară, de la ora 20:00, pe Antena 1. Toți fanii emisiunii așteaptă cu sufletul la gură desfășurarea și deznodământul ultimei etape a competiției care a fost, într-adevăr, foarte strânsă și presărate cu surprize.

Vom actualiza articolul în timp util, de-ndată ce va fi desemnat câștigătorul.

Au luat parte la concurs vedete, foști concurenți, juniori pasionați de gătit sau oameni în vârstă cu experiență în bucătărie. Cu toții și-au încercat norocul pentru a demonstra unora dintre cei mai mari bucătari chef români că au și ei stofă de bucătari și că aspiră la marele premiu.

Sezonul special Chefi la Cuțite vine și cu o premieră, de când există concursul la noi: Pentru prima dată, în finală, Chef Bontea n-are niciun concurent. Spre supărarea lui, va trebui să privească de pe margine marea finală.

La polul opus, Chef Scărlătescu aruncă în arena bucătarilor două familii, Binh și Crudu, în timp ce Chef Florin Dumitrescu are doar o echipă, familia Băițoi, dar dacă aceasta va fi asul său din mânecă? Rămâne de văzut și de aceea merită să urmărești ultimele probe care vor desemna câștigătorul.

Un sezon special Chefi la Cuțite

Acest sezon special a fost unul dedicat familiilor, aspect care a făcut emisiunea mai interesantă

„Finala sezonului cu familii este specialã, iar echipele care intrã în lupta pentru titlu sunt foarte determinate. Deşi atmosfera din platou a fost mai relaxatã, comparativ cu sezoanele anterioare, rãzboiul final pentru premiul de 10.000 Euro va fi aprig. Atât chef Dumitrescu, cât şi chef Scãrlãtescu sunt hotãrâţi sã învingã, motiv pentru care îşi vor instrui taberele sã facã spectacol în farfurie. Cu toate cã este un sezon special, chefii îşi ascut cuţitele de acum, cãci lupta adevãratã va continua în toamnã, în cel mai nou sezon Chefi la cuţite!”, a dezlăluit prezentatoarea emisiunii, Gina Pistol.