Mihaela Rădulescu, taxată de o vedetă a României: ”Nu mă dă pe spate o femeie care se modifică chirurgical”

Mihaela Rrădulescu, critici dure de la o vedetă din România

Mihaela Rădulescu nu a fost mereu pe placul tuturor. O vedetă din România o taxează dur pe Diva de la Monaco pentru operațiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. Despre cine e vorba și de ce a venit acum cu astfel de afirmații?

 Mihaela Rădulescu, criticată de o vedetă din România

O foră vedetă de la Pro TV a oferit mărturii impresionante pentru impact.ro. Este vorba despre o persoană care în urmă cu zece ani îi dedica melodii de amor și o iubea pentru felul în care arăta, însă acum e dezamăgit de alegerile estetice pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Actorul care a iubit-o cu patimă a mărturisit că preferă naturalețea, nu frumusețea făcută cu bisturiul.

Mai exact, Cătălin Lungu a recunoscut că a adorat-o nespus pe prezentatoarea de la „Ferma”, dar pe vremea când vedeta de televiziune era naturală 100%, în urmă cu zece ani. Atunci se întâmpla să-i dedice divei videoclipul „Iubito, nu plânge!”, în care îi jura brunetei iubire. Din păcate, povestea lor nu a fost să fie. Cătălin Lungu nu s-a ferit să aducă în prim-plan aceste amintiri cu persoana pe care nu o mai recunoaște – marea ei pasiune din anii tinereții.

„Ea, fiind mai matură, a luat-o ca pe o joacă din partea mea”

„Cu Mihaela Rădulescu nu am vorbit niciodată. Probabil, ea, fiind mai matură, a luat-o ca pe o joacă din partea mea. Nici nu știu dacă eram îndrăgostit de ea cu adevărat sau era doar o pasiune a mea, mai aprinsă. E adevărat că i-am compus la acea vreme o melodie, sperând să-i atrag atenția. A fost, însă, în zadar. Deh! D-ale tinereții nebunii, pe care nu le regret nicicum. Nu am compus foarte multe poezii, dar când sunt îndrăgostit scriu destul de ușor, dacă mă gândesc la persoana iubită. Nu m-am gândit să public o carte de poezii, dar, cine știe! ”
Cătălin Lungu (Sursa: impact.ro)

Ce i-a plăcut la Mihaela în urmă cu zece ani?

Întrebat ce adora la Mihaela, artistul a mărturisit că „spontaneitatea, părul acela creț, pentru mine fiind un element important la o femeie. De când eram copil. Ce să-i faci? Femeile cu părul creț sunt coborâte din Rai…Personal, nu mă dă pe spate o femeie care se modifică chirurgical. Prefer naturalețea, e mai plăcută decât o corectare cu bisturiul și seringa. Or, fiecare are un motiv să-și facă retușuri. Mai ales în televiziune. Ei, i-aș fi gătit o friptură, ținută la bere cu mirodenii, peste noapte, apoi preparată în vin roșu, la cuptor. E un deliciu.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI