17 dec. 2023 | 16:51

Cinci zodii care au parte de surprize neplăcute de Revelion. Ce îi așteaptă în 2024

Diverse
Cinci zodii care au parte de surprize neplăcute de Revelion. Ce îi așteaptă în 2024
Zodii ghinioniste de Revelion 2023-2024. Ce spun astrologii despre evenimentele din viața celor 5 semne zodiacale.

Astrologii au dezvăluit care sunt cele cinci semne zodiacale ce vor avea parte de surprize neplăcute în noaptea de Anul Nou. Revelionul nu va aduce vești bune pentru nativii născuți în aceste zodii. Vor începe astfel anul 2024 cu pasul stâng. Află în rândurile de mai jos despre cine este vorba.

Horoscop Revelion 2023-2024. Zodii urmărite de ghinion

Berbec. Chiar la începutul anului 2024, te vei confrunta cu obstacole și dificultăți neașteptate în multe domenii ale vieții. Vei avea parte de provocări care îți vor servi drept un test al rezistenței tale. Evenimente ce îți vor aduce neplăceri vor avea loc și la locul de muncă.

În afară de domeniul profesional, afectate de ghinion vor fi și relațiile interpersonale și aspirațiile personale. Trebuie să demonstrezi seriozitate și adaptabilitate în aceste circumstanțe dificile.

Ce trebuie să facă nativii născuți în acest semn zodiacal

Gemeni. Revelionul 2023-2024 nu îți va aduce liniște, spun astrologii. Te vei confrunta cu dificultăți în luarea deciziilor, mai ales fiind o fire caracterizată prin dualitate. Vei avea parte de numeroase sentimente de confuzie și incertitudine în domenii cheie pentru tine.

Este important să pui accent pe încrederea în intuiția ta și pe implicarea activă în stările de introspecție. Cu ajutorul acestor două metode, vei obține claritate, spun astrologii. Horoscopul îți recomandă să stabilești relații puternice din punct de vedere social, pentru a beneficia de stabilitate.

Zodia care trebuie să fie foarte optimistă la început de an

Capricorn. Anul 2024 nu începe într-o notă pozitivă nici pentru tine, fiindcă ghinionul te va urmări încă din noaptea de trecere între ani. Nu vei avea parte de noroc, spun astrologii. Pentru a face față provocărilor ce se vor ivi de Revelion, trebuie să fii optimist și să ai o intuiție de neclintit.

Te-ar putea interesa și: Zodiile care vor avea sărbători de coșmar. Încheie anul urmărite de ghinion

Se anunță ghinion pe plan emoțional pentru această zodie

Rac. Anul Nou 2023-2024 aduce ghinion pe plan emoțional, în cazul tău. Te vei confrunta cu provocări personale și conflicte/tensiuni familiale ce te vor da peste cap. Pentru a le depăși, trebuie să ai mai multă grijă de interiorul tău. Încurajează căi de comunicare deschide cu rudele apropiate.

Sprijinul emoțional nu trebuie exclus în astfel de contexte. Și autoreflecția poate să te ajute să înțelegi informații valoroase, spun astrologii, pentru a te bucura de un început de an frumos.

Energie negativă abundentă încă din noaptea 2023-2024

Pești. Din păcate, și tu vei experimenta o energie negativă abundentă încă din noaptea de trecere între ani. Având o intuiție puternică, poți să abordezi relațiile emoționale cu înțelegere. Astrologii spun însă că te vei confrunta cu dificultăți. Nu vei reuși să legi relații semnificative pentru tine.

Îți recomandăm și: Horoscop dragoste 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodiile care caută iubire doar în pat VIDEO EXCLUSIV

Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
A murit un cunoscut milionar român. Om de afaceri controversat
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
Ungurii voiau să îngenuncheze Transilvania. Ce plănuia Ungaria în inima României
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
PENSIILE se MAJOREAZĂ din NOU de la 1 IANUARIE! BOLOȘ a anunțat: FONDURILE au FOST ASIGURATE
Mediaflux
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro