Chinul prin care trece fiica actorului Constantin Codrescu! ”Nu vrea să anunțe medicul”

Chinul prin care trece fiica actorului Constantin Codrescu! ”Nu vrea să anunțe medicul”
Momente grele pentru fiica adoptivă a actorului Constantin Codrescu

Momente extrem de grele pentru fiica actorului Constantin Codrescu! Prin ce trece tânăra? Recent, Ana s-a confesat prietenilor săi din mediul online cu privire la problemele pe care le întâmpină. Despre ce este vorba și ce griji s-au abătut asupra ei?

Momente grele pentru fiica adoptivă a actorului Constantin Codrescu

Fiica adoptivă a actorului Constantin Codrescu vine cu o nouă mărturisire pentru cei ce o urmăresc în spațiul public. Ana s-a mutat deja de ani buni în Spania, acolo unde are grijă de o bătrână. Recent, femeia le-a mărturisit tuturor că nu va putea să vină în România anul acesta să-și vadă copiii și tatăl din cauza crizei sanitare care face ravagii în țara în care locuiește. Fiica actorului a încercat ca pe durata pandemiei să o ferească pe cea căreia îi poartă grija, dar nu a fost deloc un chin.

Ana este apreciată de șefii ei, susține că este fericită și că se simte ca parte din familie. Din păcate, lunile au trecut, iar criza sanitară a continuat să facă victime pe bandă rulantă. La doar câteva zile de la mesajul emoționant cu ocazia căruia i-a înștiințat pe toți că este bine, a revenit cu alte rânduri în care mărturisea că totul s-a schimbat. Aceasta crede că este purtătoarea virusului, iar familia la care lucrează nu vrea să anunțe medicul pentru a putea să fie testată atât ea, cât și ceilalți membri.

Momente grele pentru Ana Codrescu
Momente grele pentru Ana Codrescu

„Familia unde lucrez nu vrea să anunțe medicul”

Ulterior, după ce a oferit detalii despre starea sa de sănătate, a vorbit despre faptul că cei aflați în aceeași locuință se simt rău, mai ales doamna pe care o are în vizor în mod special. Iată mesajul cu care femeia i-a îngrijorat teribil pe cei dragi care acum îi poartă grija! Internauții au sfătuit-o să ceară părerea specialiștilor și mai ales să facă cumva să fie testată.

”Cred că am virus. Familia unde lucrez nu vrea să anunțe medicul de familie să ne supună la test. E ca o gripa normală, am dureri de cap, stare de oboseală, mă înțeapă gâtul puțin dar încă nu tușesc și de o oră fac ceva febră. Normal pe mine gripa nu mă predomină, corpul meu e rezistent sa văd de data asta… Doamne ajuta. Doamna pe care o îngrijesc este mai rău și retul familiei a fost mai rău. Ei zic că e gripă normal și nu vor să știe lumea și atunci nu vor să facă nici test”
Ana Codrescu