China inaugurează spitalul pentru pacienții de coronavirus, construit în zece zile. Cum arată VIDEO

China inaugurează spitalul pentru pacienții de coronavirus, construit în zece zile. Cum arată VIDEO

Orașul chinezesc Wuhan, epicentrul focarului de coronavirus, virus care a luat mai bine de 300 de vieți, a inaugurat astăzi spitalul construit în mai puțin de două săptămâni. Centrul de sănătate are o capacitate de 1000 de locuri.

China inaugurează spitalul pentru pacienții de coronavirus, construit în zece zile

China inagureză astăzi, 3 februarie, spitalul pentru pacienții bolnavi de coronavirus. La acest spital vor lucra 1.400 de persoane care au cunoștințe medicale. Zeci de macarale au lucrat zi și noapte împreună cu mii de muncitori, folosind module prefabricate.

 

În interiorul primului spital specializat #coronavirus din Wuhan: #Huoshenshan a început să primească pacienți cu # coronavirus. Dotat cu 1.000 de paturi, acest spital specializat a fost construit în doar 10 zile și predat medicilor militari.

 

Victimele nu-și pot lua adio

Astăzi, 3 februarie, s-a dezvăluit că s-a descoperit leacul pentru coronavirus, însă familiile celor care au pierdut deja lupta cu boala au primit încă o veste tragică. Familiile îndoliate ale victimelor râd cu un ochi, pentru că s-a găsit tratamentul, dar plâng cu altul, pentru că cei dragi lor nu au putut fi salvați. Victimele vor fi incinerate rapid, fără slujbă, familia neavând voie să își ia adio de la rude sau prieteni, conform BusinessInsider.

Guvernul chinez a interzis înmormântările sau alte activități care au legătură directă dintre persoana decedată și familie din cauza numărului alarmant al deceselor. Din cauza coronavirusului, peste 300 de persoane și-au pierdut viața. Virusul a fost detectat în luna decembrie 2019.