În ce țară a fost descoperit leacul contra coronavirus. Cum a fost salvată o femeie de 70 de ani

În ce țară a fost descoperit leacul contra coronavirus. Cum a fost salvată o femeie de 70 de ani
A fost descoperit leacul pentru coronavirus! O femeie de 70 de ani a fost deja salvată

A fost decoperit leacul pentru coronavirus! O femeie în vârstă de 70 de ani a fost deja salvată. În ce țară s-a dezvăluit cockteil-ul „minune” și care sunt ultimele detalii despre virusul care a înspăimântat o lume întreagă?

A fost descoperit leacul pentru coronavirus!

Medici din numeroase țări au încercat din răsputeri să găsească cea mai rapidă și bună cale pentru a opri numărul deceselor în lanț din cauza virusului care a speriat o lume înteagă. Atacul letal la adresa sănătății a fost oprit! Specialișii din Thailanda au descoperit un cocktail „minune” care pune stop deceselor din cauza bolii în cauză. Aceștia au reușit să salveze o femeie de 70 de ani care suferea de virusul în cauză. Ea a fost tratată cu o combinație din medicamente folosite în contracararea gripei și a virusului HIV. Mai pe scurt, medicii au hotărât să atace coronavirusul cu o altă boală, pentru a o elimina pe prima.

Rezultatul tratamentului prezintă deja ameliorări ale simptomelor în 48 de ore de la aplicare, conform informațiilor publicate în presa internațională. Specialiștii din China au descoperit faptul că mutația genetică ce a cauzat nu mai puțin de 300 de decese s-ar putea răspândi de la persoană la persoană, prin sistemul digestiv. Acest lucru s-a aflat în urma unor probe de materii fecale care au fost prelevate în prealabil de la pacienții infectați.

A fost descoperit leacul pentru coronavirus
A fost descoperit leacul pentru coronavirus

„Predispoziția la îmbolnăvire este redusă la femei”

Un expert din cadrul Spitalului de Pediatrie al Universității Zhejigang a susținut, însă, că există un potențial de transmitere de la mamă la făt. Din păcate, s-a înregistrat recent un deces din afara Chinei, în Filipine, la un bărbat de 44 de ani. Amintim că descoperirea tragică a bolii a fost făcută în decembrie, în orașul chinez Wuhan.

 „Predispoziția redusă a femeilor la infecții virale poate fi atribuită protecției la cromozomul X și hormonilor sexuali, care joacă un rol important în imunitate. Cei mai mulți dintre cei 99 de pacienți aveau alte boli care i-au făcut mai vulnerabili la virus, fiind „un rezultat al unui sistem imunitar slăbit la acei pacienți”
Li Zhang, doctor