Mircea Badea, atac fără precedent la adresa celor afectați de coronavirus: “niște boi”

Mircea Badea, atac fără precedent la adresa celor afectați de coronavirus: “niște boi”
Mircea Badea, atac fără precedent la adresa celor afectați de coronavirus

Epidemia de coronavirus, cunoscut și sub denumirea de coronavirus Wuhan sau focar de pneumonie chineză, a îngrozit populația planetei, dar nu și pe Mircea Badea. Prezentatorul TV a postat un mesaj virulent la adresa celor afectați de coronavirus.

Mircea Badea, atac la adresa celor afectați de coronavirus

Epidemia de coronavirus 2019-nCoV, coronavirus Wuhan, focar de pneumonie chineză sau pneumonie Wuhan a început pe 12 decembrie 2019 în centrul orașului Wuhan, China, care acum a devenit un oraș fantomă. La acea vreme, a apărut un grup de persoane cu pneumonie de cauză necunoscută. Situația a fost legată, în principal, de proprietarii de tarabe care lucrau la piața de pește Huanan, care vindeau și animale vii. Virusul prezintă dovezi de transmitere de la persoană la persoană, iar rata de transmitere pare să fi escaladat la jumătatea lunii ianuarie.

Testele genetice realizate pe coronavirus au confirmat că provine de la lilieci, dar a ajuns la om prin intermediul unui șarpe, informație prezentată de Radu Tudor, la ”Punctul de întâlnire”. Bilanțul epidemiei a ajuns la 170 de morți în China, în timp ce Filipine confirmă primul caz din țară, iar Italia primele două cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus.

„Isteria mondială pentru un virus rezultat din faptul că niște boi nu se spală pe mâini”

Atâtea cazuri au adus tragicul în calcul și au stârnit sentimentul de neputință, dar și revoltă. Printre cei care și-au exprimat părerea despre temătorul virus a fost Mircea Badea, care susține că isteria are la bază un tip de oameni dezinteresați de igiena personală.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @mirceabadeareal on

„Observați isteria mondială pentru un căcat de virus rezultat din faptul că niște boi nu se spală pe mâni. Parcă până săptămâna trecută o ardeam că salvam planeta. Noi, niște putzoi care suntem perisabili din orice căcat, salvăm planeta?!?!?!?!? Nu suntem în spate să ne salcăm propriul c*r nespălat”, a scris Badea pe Instagram.