17 oct. 2024 | 12:18

Cher, fabuloasă la 78 de ani. Artista a uimit pe toată lumea la ultima ei apariție, parcă a descoperit secretul tinereții veșnice

Diverse
Cher, fabuloasă la 78 de ani. Artista a uimit pe toată lumea la ultima ei apariție, parcă a descoperit secretul tinereții veșnice
„Nu poți obține credit decât pentru o perioadă limitată de timp.”

Una din cele mai apreciate artiste, și cu o carieră de peste 60 de ani, Cher pare-se că a descoperit secretul tinereții veșnice. Este admirată de fani și astăzi, iar Cher, fabuloasă la 78 de ani, a uimit pe toată lumea la ultima ei apariție.

Cher, fabuloasă la 78 de ani, la Victoria’s Secret Fashion Show

Cher, o legendă la propriu și la figurat, a urcat pe scena Victoria’s Secret Fashion Show. Cântăreața a fost întâmpinată ca un erou înainte de a anima podiumul cu piesele „Strong Enough” și „Believe”. Înainte de spectacol, Cher declara: „Nu vă așteptați la atât de multe! Voi merge acolo și voi da tot ce am mai bun”.

Cher, fabuloasă la 78 de ani. Artista a uimit pe toată lumea la ultima ei apariție, parcă a descoperit secretul tinereții veșnice

Cher a fost una dintre cele trei interprete pe care Victoria’s Secret le-a ales pentru marea sa revenire. Tyla și Lisa i s-au alăturat în line-up. Cher, acum în vârstă de 78 de ani, a vorbit anterior cu ELLE în 2018 despre longevitatea carierei sale.

„Uite, am avut eșecuri uriașe în viața mea. Scăderi uriașe și ‘Oh, ești terminată. Ești terminată’. Un tip mi-a spus odată, ‘Ești terminată’, în fiecare an, timp de nu știu câți ani. Iar eu i-am spus: „Știi ce? Voi fi aici când nu vei mai face ceea ce faci”. Habar nu aveam dacă aveam dreptate sau nu. Eram doar obosit să-l aud spunând asta.”

Artista a uimit pe toată lumea la ultima ei apariție

Ea a vorbit cu AARP în octombrie anul trecut despre impactul său asupra industriei muzicale. Revista a întrebat-o dacă simte că a primit recunoașterea cuvenită pentru că a contribuit la „saltul” în Auto-Tune. Ea a răspuns povestind cum a ajuns cântecul ei „Believe” să sune așa cum sună.

„Nu poți obține credit decât pentru o perioadă limitată de timp. Unii producători știu. Copiii nu știu. O mulțime de tineri iubesc „Believe” pentru că sună actual, dar nu știu cine este Cher. Ei nu știu că eu o cânt.

Sunetul a venit de la o mare discuție. Versurile erau dificile pentru că stăteau acolo. Așa că Mark [Taylor, producătorul ei] tot spunea, ‘Trebuie să cânți mai bine’, și a spus-o de prea multe ori. I-am spus: „Dacă vrei să fie mai bine, ia-ți alt cântăreț” și am plecat. Eram acolo de o veșnicie încercând să o fac mai bună și pur și simplu nu mai aveam alte trucuri în geantă.”

Cher, fabuloasă la 78 de ani. Artista a uimit pe toată lumea la ultima ei apariție, parcă a descoperit secretul tinereții veșnice

La evenimentul de gală al celebrului brand Victoria’s Secret, artista a uimit pe toată lumea la ultima ei apariție, iar admiratorii acesteia spun că parcă a descoperit secretul tinereții veșnice.

Cher, o carieră de peste 60 de ani în muzică

Cher a lansat un nou proiect cu cele mai mari hituri din cariera sa la începutul acestei luni și, ca un semn concret că este încă extrem de populară, setul de piese a ajuns în mai multe topuri din Marea Britanie. Proiectul, intitulat Forever, reușește chiar să devină instantaneu una dintre cele mai înalte plasări ale superstarului în topuri.

Recent, Cher, care are o carieră de peste 60 de ani în showbizul mondial, alături de designerul său de lungă, a oferit o avanpremieră exclusivă a ținutelor pe care le-au donat celei mai recente expoziții „Rock & Roll Hall of Fame”.

Cher, fabuloasă la 78 de ani. Artista a uimit pe toată lumea la ultima ei apariție, parcă a descoperit secretul tinereții veșnice

În ultimele șase decenii, Cher a trăit în mintea colectivă, ca unul din cei mai versatili artiști, care a reușit de fiecare dată să se reinventeze, iar acum la cei 78 de ani, arată poate mai bine ca oricând.

Acum, ea va locui și în „Rock & Roll Hall of Fame”, fiind una dintre persoanele introduse în 2024 în muzeu. Pentru a sărbători, instituția din Cleveland a deschis o expoziție cu ceea ce numește „artefacte” muzicale din carierele muzicienilor legendari care vor fi omagiați.

A fost expusă inclusiv o rochie purtată de cântăreața Dionne Warwick pentru a prezenta emisiunea de varietăți „Solid Gold” în 1980 și ținuta purtată de rockerul Peter Frampton pe coperta albumului său live din 1976, „Frampton Comes Alive!”.

Parteneri
Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre cei mai importanți actori și prezentatori din România
Redactia.ro
Sfârșitul tragic al primului om care a făcut o călătorie în jurul lumii. A fost ucis de băștinași pe una dintre cele mai frumoase insule
Click.ro
Avertisment ISW: După Ucraina, Putin ia în calcul invazia totală a Republicii Moldova. Planurile militare ale Kremlinului
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Scandal mare în Educație. Profesor ridicat de mascați. Ce i-a făcut unei eleve
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
Serviciu militar obligatoriu, din nou în România? „Se renunţă la tot ceea ce ţine de viaţa de zi cu zi”
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
Armata obligatorie în România? „Se renunță la tot ceea ce ține de viața de zi cu zi”
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro