Chelneriță din Arad, bătută cu brutalitate de doi soți. Scenele șocante s-au petrecut sub privirile colegilor

Chelneriță din Arad, bătută de doi soți pe teresa unde lucra

O chelneriță din Arad a fost bătută fără milă de doi soți. Motivul? Inexplicabil! Scenele șocante s-au petrecut pe terasa unde aceasta lucra, sub privirile îngrozite ale colegilor săi. Cazul este extrem de halucinant. Cei din inculpați i-au dat o bătaie soră cu moartea fără nicio explicație, au lăsat-o într-o baltă de sânge și au plecat. Victima a povestit cum s-a petrecut tot.

Chelneriță bătută în Arad! Doi soți au lăsat-o într-o baltă de sânge și au plecat

Caz Șocant în Arad! Doi soți care se aflau la o terară au bătut-o pe una dintre chelnerițe și au plecat fără urmă. După ce au lăsat-o într-o baltă de sânge, s-au făcut dispăruți de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Tânăra de 25 de ani a povestit cum cei doi au înjurat-o, iar mai apoi au agresat-o. Aceasta a susținut că se afla alături de o colegă care își lua masa, mai apoi agresorii au pășit pe terasă. La un moment da, soția i-a făcut un semn ei și a chemat-o la masă. Atunci l-a întrebat pe colegul său care îi salutase pe cei doi, semn că se cunoșteau, dacă s-a întâmplat. Nici bine nu și-a terminat fraza că individul a venit în spatele său, ea stând pe o bancă. Acesta a înjurat-o, amenințând că o să dea foc barului cu toți ospătarii în el, pentru că sunt toți fițoși, și a lovit-o.

” În spatele lui a venit și soția lui, care direct mi-a dat câteva palme. Apoi a intervenit și el cu un pumn. Am căzut și m-am împuns în bancă, dar am dat și cu capul de spătar. Mi s-a rupt filmul câteva secunde, iar ei au continuat să mă lovească. Lucrurile acestea se vor vedea și pe filmare”
Chelnerița agresată (Sursa: specialarad.ro)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=9TRj1gW4pMQ

Ce precizări au făcut polițiștii?

În urma verificărilor, s-a stabilit că este vorba despre doi arădeni – o femeie de 37 de ani și de soțul acesteia, de 40 de ani- care, în jurul orei 12,40, ar fi insultat și agresat tânăra de 25 de ani din Arad, angajată a localului, după care ar fi plecat într-o direcție necunoscută. Femeia de 37 de ani a fost depistată și reținută pentru 24 de ore la scurt timp de la savârșirea faptei, iar bărbatul, care s-a sustras cercetărilor, a fost depistat în această dimineață, urmând a fi condus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad în vederea luării de măsuri preventive
Autoritățile

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI