Scandal cu bătaie la FCSB. Ce s-a întâmplat în vestiar, după înfrângerea cu Poli Iași

Scandal cu bătaie la FCSB. Ce s-a întâmplat în vestiar, după înfrângerea cu Poli Iași
Scandal în vestiarul FCSB. Mai mulți jucători au sărit la bătaie

Jucătorii de la FCSB s-au bătut în vestiar, după înfrângerea cu Poli Iași, în runda cu numărul 6 din Liga 1. Echipa a ajuns pe locul 11 în campionat, iar tensiunea a fost atât de mare în lotul antrenat de Vergil Andronache încât mai mulți fotbaliști s-au încăierat și au fost cu greu despărțiți de membrii staffului tehnic.

Scandal în vestiarul FCSB. Mai mulți jucători au sărit la bătaie

Incidentul s-a petrecut după meciul FCSB – Poli Iași, câștigat de oaspeți cu scorul de 2-1. Supărat că echipa nu reușește să își revină după un parcurs slab în Liga 1, Mihai Pintilii a ridicat tonul la colegii lui, care s-au aprins imediat și au sărit la bătaie. În conflict au intervenit Harlem Gnohere, Vali Crețu și Adi Popa, care s-a întors recent la FCSB sub formă de împrumut. Nici antrenorul portarilor nu a stat deoparte, iar încăierarea a fost potolită cu greu de membrii din stafful tehnic.

„E adevărat că s-au încins puţin spiritele, ceea ce nu e o noutate în intimitatea echipelor de fotbal. Totuşi, aceasta nu a luat deloc amploare. De altfel, începând de azi am activat un nou Regulament de Ordine Interioară pentru care vom avea toleranţă zero”, a declarat pentru Pro Sport directorul sportiv de la FCSB, Narcis Răducan.

Jucătorii implicați în conflict nu vor primi sancțiuni dure, dar vor primi amenzi mari și li se va pune în vedere că la următoarea abatere ar putea fi dați afară de la FCSB. Incidentul din vestiarul bucureștenilor scoate la iveală situația tensionată de la club, după un alt episod petrecut cu câteva săptămâni în urmă. După returul cu Alashkert, din turul 2 preliminar Europa League, Florin Tănase și-a criticat coechipierii la TV, spunând că mulți dintre ei nu merită să joace pentru FCSB.

Echipa patronată de Gigi Becali mai are o șansă să spele rușinea din acest început de sezon: să o bată pe Vitoria Guimaraes și să se califice în grupele Europa league.

Urmăriți Playtech.ro și pe