Ce va face Cătălin Scărlătescu pentru fiica Ginei Pistol. Bucătarul a recunoscut tot

Ce va face Cătălin Scărlătescu pentru fiica Ginei Pistol. Bucătarul a recunoscut tot
Cătălin Scărlătescu, surpriză pentru Gina Pistol

Cătălin Scărlătescu și Gina Pistol au o relație de prietenie frumoasă, dezvoltată în cadrul emisiunii ”Chefi la cuțite”, unde el e jurat, iar ea prezentator. „O să avem un nepoțel”, a spus bucuros bucătarul când a auzit că amica sa își va îndeplini cel mai mare vis, acela de a deveni mamă. Extaziat de vestea că în curând își va mări familia, chef-ul de la Antena 1 face tot ce îi stă în putință pentru a o ferici, pentru moment, doar pe mămică, urmând ca aceasta să treacă pe locul doi după ce micuța se va naște. Până atunci, dacă tot cu asta se ocupă, îi face toate poftele graviduței, anume gogoși.

Cătălin Scărlătescu, de asemenea în pregătiri pentru fiica Ginei Pistol

Gina Pistol se află pe ultima sută de metri până când își va strânge fiica în brațe. Bucuroși de noi oaspeți sunt toți cei din jurul său, care nu contenesc să o surprindă cu gesturile față de ea și micuță. Vedeta se bucură de toată atenția celor care o înconjoară. De această dată, nerăbdarea și fericirea și-a arătat-o Scărlătescu, care i-a gătit prezentatoarei gogoși cu cremă. Schimbul de replici din online al acestora este următorul:

„Bontea, Dumitrescu, fiți atenți că m-am apucat să fac gogoși umplute cu cremă, că vine acum aia mică a lui Gina, nu?”, a spus Cătălin Scărlătescu în timp ce pregătea desertul.

„Nu umple Scărlătescu gogoși cu cremuță pentru fiică-mea? Mai ai, mai ai, Cătălin, de umplut gogoși cu cremă până vine fiică-mea. Tu pregătește-te acolo”, a replicat Gina Pistol, amuzată de eforturile pe care le face bucătarul pentru ea și bebeluș.

A fost răsfățată de chef și în prima zi de filmare a show-ului de la Antena 1 

Probabil reacția Ginei nu a fost pe măsura așteptărilor unora, drept pentru care trebuie precizat că Scărlătescu a mai făcut astfel de gesturi pentru blondină, chiar în prima zi de filmare a sezonului 9 ”Chefi la cuțite” fiind filmat unul, unde toată echipa show-ului s-a reîntâlnit după o scurtă pauză pentru a căuta noul câștigător al concursului gastronomic.

Bucătarul a spus atunci: „Cel mai frumos lucru este să încep sezonul 9 cu un cadou pentru Gina. Ea este graviduța noastră din platou, așa că trebuie să îi facem toate poftele. Am zis să îi fac niște gogoșele, pentru că sigur îi plac, și le-am pus într-o copae”.

„Vrei să-i faci cadou gogoșele?”, s-a mirat chef Bontea când l-a văzut încărcat de gogoși pe jurat.

„Băi, sunt ale Ginei, mă. Sunt gogoșile Ginei, măi. Nu știu câte mănâncă, dar e gravidă. Nu mai mâncați, că ajung cu ele jumătate”, i-a mustrat pe ceilalți chefi care mâncau pe nesăturate din darul lui către blondină.