Chef Florin Dumitrescu s-a apucat de muzică! Și-a lansat prima piesă pe care poți să o asculți aici

Chef Florin Dumitrescu s-a apucat de muzică! Și-a lansat prima piesă pe care poți să o asculți aici
Chef Florin Dumitrescu s-a apucat de muzică!

Noul sezon „Chefi la cuțite“ va începe pe acorduri, căci reputatul băcătar Florin Dumitrescu s-a apucat de muzică! Chef-ul a înregistrat o piesă a cărei versuri sunt adaptate pe soundtrack-ul melodiei „Praf de stele“ a trupei Viţa de vie. Mai multe detaii, în continuare.

Chef Florin Dumitrescu s-a apucat de cântat

În afară de pasiunea pentru gătit, celebrul bucătar, Florin Dumitrescu, cochetează și cu… muzica. Este deja un fapt bine știut că chef-ului îi place să cânte, iar când cele două pasiuni se întâlnesc se naște o piesă. Așa se face că noul sezon „Chefi la cuțite“ va avea un intro muzical.

Juratul celebrului show culinar a făcut cunoștință cu scena, sub diverse forme sau apariţii, astfel că publicul îi cunoaşte şi abilităţile vocale.

„Într-o dimineaţă, în timp ce eram în duş şi mă pregăteam să merg la filmări, am început să fredonez piesa lui Adi Despot de la Viţa de vie, «Praf de stele». Pe măsură ce cântam, îmi veneau în minte complet alte versuri decât cele originale, care erau legate strict de bucătărie. Am continuat cântatul şi când am ajuns la platou, le-am spus colegilor ce idee mi-a venit, iar ei au plusat şi au zis: «Ce-ar fi să facem toată piesa aşa, să filmăm chiar şi un videoclip?». L-am sunat imediat pe Adi Despot să îi spun ce idee mi-a venit şi să îi cer dreptul pentru a folosi linia melodică.

Ziua respectivă am fost greu de suportat pentru că unde eram eu se auzea şi piesa, în fiecare pauză am stat şi am scris versuri. A fost foarte mişto pentru că toată lumea era implicată şi mai venea cu câte o idee. Versul despre colegii mei, Bontea şi Scărlătescu a fost cel mai greu de scris. Aş fi avut atât de multe de spus despre ei, că îmi trebuiau trei piese, aşa că mi-a venit Cristina în ajutor şi l-a scris ea. În ultima zi de filmare a audiţiilor am organizat şi un mini-studio de înregistrare pentru că timpul nu îmi permitea să plec de acolo nici măcar o oră, şi aşa s-a născut această piesă şi acest clip care marchează lansarea celui de-al optulea sezon «Chefi la Cuţite»“, a povestit celebrul bucătar.

Când revine „Chefi la cuțite“ pe micul ecran

Noul sezon al celui mai îndrăgit cooking-show va începe luni, 7 septembrie, ora 20:30, pe Antena 1. Chef Florin Dumitrescu, Chef Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu vor fi puși, din nou, în situația de a juriza de la cele mai spectaculoase farfurii, până la cele mai ciudate.

Noul sezon „Chefi la cuțite“ începe luni, 7 septembrie
Noul sezon „Chefi la cuțite“ începe luni, 7 septembrie

Emisiunea va fi difuzată de luni până miercuri, iar în fiecare ediție, pe lângă jurizarea farfuriilor, chefii vor face cunoștință și cu povești de viață interesante.

Imn Chefi la cutite

NEW! Când pasiunea pentru muzică întâlnește pasiunea pentru bucătărie…se naște o piesă! 👨‍🍳 🎼Chef Florin Dumitrescu s-a apucat de cântat pentru a marca lansarea noului sezon Chefi la cutite. 🤘Ce nume să dăm piesei?Versuri: Chef Florin DumitrescuRegia: Vlad RoscaProducător muzical: Felix BurdusaPiesa originală: Praf de stele/ Vița de vie

Publicată de Chefi la cutite pe Miercuri, 2 septembrie 2020

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI