Chef Cătălin Scărlătescu iubește din nou. Ce a spus despre noua femeie din viața lui

Chef Cătălin Scărlătescu iubește din nou. Ce a spus despre noua femeie din viața lui
Catalin Scarlatescu iubeste din nou!

În prag de sărbători, Chef Cătălin Scărlătescu a venit cu un anunț bombă pentru fanii săi, și anume, că este într-o relație. Cu toate că de-a lungul timpului a fost surprins în compania unor domnișoare frumoase, niciodată nu a afirmat despre vreuna dintre ele că este, oficial, iubita lui.

Chef Cătălin Scărlătescu iubește din nou

Dar, cu toate acestea, iată că în prag de sărbători, acesta a mărturisit la Antena Stars, că iubește și este iubit. Acesta a mai spus că este un om absolut normal și că are dreptul să se îndrăgostească și că, la ora actuală, are iubită, însă relația este abia la început.

”Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație.”, a spus Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

”La relații nu am fost bun niciodată”

Cu toate că în prezent acesta iubește din nou, acesta nu a vrut să ofere mai multe detalii despre cucerirea sa. Dar, din câte se pare, relația e una destul de serioasă. Tot Cătălin Scărlătescu a recunoscut că niciodată nu s-a priceput la relații, dar că cea mai lungă din viața sa a fost de 5 ani, însă relația s-a finalizat în urmă cu mai mult timp.

”De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. Nu de foarte mult timp. La relații nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie. Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat. Cea mai lungă relație a vieții mele a fost de 5 ani, iar pe final mi-a zis că tu când erai înăuntru, erai de mult plecat. Si-a dat fata seama că eu dacă am prins o chestie care nu îți place fug. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată.”, a mai declarat Chef Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

În urmă cu trei ani, Chef Cătălin Scărlătescu avea să slăbească aproape 50 de kilograme. Recent, acesta și-a făcut o blefaroplastie, însemnând o intervenție estetică care să îndepărteze excesul de piele din jurul ochiului.

„Aveam glicemia 295 și mă duceam spre cimitir. Acuma am luat-o spre club. Eram obligat să slăbesc. Asta ca să pot să mai gătesc în viața asta. Mănânc absolut orice, dar cantități foarte mici. Până acum nu încăpeam în haine. Acum, mai nou, încap în haine’, a spus Cătălin Scărlătescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI