Cum a întinerit cu 10 ani Cătălin Scărlătescu înaintea de marea finală Chefi la Cuțite. Fanii au observat detaliul acum

Cum a întinerit cu 10 ani Cătălin Scărlătescu înaintea de marea finală Chefi la Cuțite. Fanii au observat detaliul acum
Chef Cătălin Scărlătescu, imagine nouă în finala Chefi la cuțite. Celebrul bucătar a întinerit cu 10 ani datorită unei intervenții estetice

Statisticile din ultimul an arată că din ce în ce mai mulți bărbați români doresc să-și îmbunătățească aspectul fizic și apelează la serviciile chirurgilor. Printre ei se numără și chef Cătălin Scărlătescu, care, deși nu a avut om în finala sezonului 8 ”Chefi la cuțite”, a arătat mai vesel și mai odihnit ca niciodată. Astăzi, toate semnele de întrebare legate de înfățișarea sa s-au șters. La ce intervenție a recurs celebrul bucătar?

Chef Cătălin Scărlătescu, mai tânăr cu 10 ani. Juratul de la Chefi la cuțite își va da audiența pe spate în sezonul următor

Cătălin Scărlătescu este un nume consacrat în showbiz-ul românesc. Pe lângă faptul că face parte din juriul emisiunii ”Chefi la cuțite”, celebrul bucătar se clasează în topul celor mai răzvniți burlaci din România, lucru observat și de telespectatori îndeosebi în audițiile concursului de la Antena 1, unde majoritatea femeilor care sosesc în platou afirmă că s-au prezentat în lumina reflectoarelor pentru el.

Și dacă până acum doar o mare parte dintre bucătărese au fost date pe spate de șarmul său, sezonul următor toate vor vrea să participe de dragul său, căci celebrul bucătar și-a făcut o îmbunătățire ce îl va propulsa în inima admiratoarelor emisiunii cuminare.

Juratul a trecut pragul unei clinici estetice pentru a-și face blefaroplastie. Mai clar, și-a corectat surplusul de piele de la nivelul ploapelor, care dă o senzație de ochi obosiți. El a postat recent pe contul său de Instagram un filmuleț din cabinetul medicului estetician, chiar din ziua în care își scotea firele.

Cine i-a insuflat pasiunea pentru gastronomie și cum a început drumul său în bucătărie

„Bunica mi-a arătat în copilărie ce înseamnă mâncarea cu gust și toate preparatele ei mi-au rămas în suflet. Țin minte că gătea la începutul săptămânii mâncare de cartofi și fasole scăzută, care sâmbăta se transforma în fasole bătută. La desert aveam faimoasa prăjitură cu bulion, preferata mea. Nu avea mult timp sau multe ingrediente la dispoziție, dar reușea să ne pună pe masă rețetele ei de suflet, rețete pe care le-am dus mai departe cu mine până în ziua de azi”, mărturisea chef Cătălin Scărlătescu într-un interviu.

„Cu puţin înainte să am 17 ani am făcut cunoştinţă cu ce avea să însemne un job în bucătărie. Dar primii 2-3 ani au fost departe de gătit, la vremea aceea , dacă îmi daţi voie, era altul. Erai obligat să treci prin toate departamentele din subsolul bucătăriei (manipulare marfă, curăţenie, curăţat legume etc.)”, a mai povestit acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI