Cerere în căsătorie la Survivor România. Toți au început să râdă: ‘Tot la ea te întorci, nebunule’

Cerere în căsătorie la Survivor România. Toți au început să râdă: ‘Tot la ea te întorci, nebunule’
Cerere in casatorie la Survivor Romania

Primul joc de recompensă al săptămânii de la Survivor România a adus foarte multe surprize, atât pentru Faimoși cât și pentru Războinici. Victoria a avut culoarea albastră, iar cei cinci fantastici, așa cum s-au autoproclamat, au câștigat o excursie de neuitat. Mâncare bună, muzică de petrecere și o companie de cinci stele.

Cerere în căsătorie la Survivor România

Albert, Maria, Marius, Andrei și Adelina au avut parte de o recompensă pe cinste. Războinicii s-au distrat la bordul unui iaht superb, acolo unde au dansat alături de câteva domnișoare exotice. Băieții s-au bucurat de compania unor dansatorare superbe, cu trupuri de zeițe, iar cel care a fost în centrul atenției este nimeni altul decât Albert Oprea. Războinicul a fost atras de frumusețea lui Madeline, o superbă brunetă care l-a înnebunit pe concurent cu mișcările ei din șolduri.

Atracția dintre concurentul de la Survivor și brunetă a fost atât de vizibilă, încât Albert nu-și mai putea lua mâinile de pe ea. Cu această ocazie, colegii săi Marius și Andrei au început să-l tachineze pe Războinic, spunându-i femeii că Maria este iubita lui.

Andrei: I-ai spus că ai venit cu iubita?

Marius: E soția lui! (arătând către Maria, care râdea)

Acela a fost momentul în care Madeline s-a mirat și a luat-o în brațe pe Maria, cerându-i scuze. Războinica a râs și a asigurat-o pe mulatră că este vorba despre o glumă.

Ce relație există, de fapt, între Albert și Maria de la Războinici

Albert a fost atât de captivat de apariția senzualei dansatoare, încât a făcut un gest extrem. S-a pus într-un genunchi și a cerut-o în căsătorie pe frumoasa brunetă, care a acceptat pe loc, spunându-i un mare DA. Binențeles, totul a fost făcut în spirit de glumă, spre deliciul telespectatorilor emisiunii.

Albert: Am cerut-o în căsătorie pe Madeline. Mama o să își cunoască nora, gata. Nu am avut eu inel cu diamant, dar o să îi cumpăr după ce câștig Survivor.

Adelina: Eu cred că mâine mergem patru la joc, că Albert rămâne cu domnișoara.

Maria: Lasă că o să-mi mai ceri tu mie cocos…

Andrei: Vezi că tot la Maria te întorci, nebunule!

Deși au circulat zvonuri conform cărora s-ar fi legat o idilă între Albert Oprea și Maria Chițu, deoarece s-au apropiat unul de celălat și dorm împreună în camp, Adelina Damian nu crede că între colegii ei există mai mult decât o frumoasă relație de prietenie:

Adelina: Eu nu știu ce e acolo între ei, iubire sigur nu e, dar se joacă așa cu mințile noastre. Lasă că seara se vor reîntâlni sub păturicile noastre din camp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI