Cerbul de Aur 2019. Programul festivalului și regulile impuse de organizatorii evenimentului din Piața Sfatului

Cerbul de Aur 2019. Programul festivalului și regulile impuse de organizatorii evenimentului din Piața Sfatului
Cerbul de Aur 2019 începe joi - 22 august

Cea de-a 19-a ediție Cerbul de Aur debutează, joi seara – 22 august, în Piața Sfatului din Brașov. În cele patru zile de festival, organizatorii evenimentului anunță nume importante din lumea muzicii pe scena festivalului. Astfel, printre cei care vor încânta publicul se află și artiștii internaționali Ronan Keating și Emeli Sandé.

Cerbul de Aur 2019. Programul festivalului

Ediția Cerbul de Aur 2019, care începe astăzi – 22 august și care se va încheia pe 25 august, le-a pregătit spectatorilor și telespectatorilor un program artistic bogat.

„Televiziunea Română revine anul acesta cu o ediţie spectaculoasă a Cerbului de Aur, construit sub sloganul «Povestea noastră continuă».

Echipa TVR a pregătit un program extraordinar, cu două seri de concurs, o seară de gală şi un spectacol folcloric. Mulţumim partenerilor noştri, locuitorilor Braşovului, autorităţilor locale, Ministerului Culturii şi Identitaţii Naţionale, care au înţeles că acest festival de ţinută – unic în această parte a Europei – trebuie să continue.

În cursul lunilor următoare, vom face demersurile legale şi procedurile necesare pentru pregătirea următoarei ediţii”, a spus Doina Gradea, preşedintele-director general al TVR.

Cerbul de Aur 2019. Ce artiști vor urca pe scena festivalului

Nume importante din lumea muzicală vor urca pe scena din Piața Sfatului din Brașov și vor cânta pentru pentru publicul român.

Emeli Sandé cântă la Cerbul de Aur 2019
Emeli Sandé cântă la Cerbul de Aur 2019

Ediția Cerbul de Aur 2019 se vrea a fi una completă, pentru toate gusturile, cu ritm dar şi romantică, anunță organizatorii evenimentului. Pe scena din Piaţa Sfatului vor urca Ronan Keating, Emeli Sandé, Ştefan Bănică, Irina Rimes, Corina Chiriac.

Pe lângă momentele pe care le vor susține artiștii, pe scena festivalului vor urca și 12 finalişti ai concursului de interpretare internaţional, care vor cânta pentru premii de mii de euro: Tamara (Georgia), Ralfs Eilands (Letonia), Veronica Liberati (Italia), Florin Raduta (România), Anna Odobescu (Moldova), Alfie Arcuri (Australia), Renate (România), Cynthia Verazie (Cipru), Eliza G (Italia), Syuzanna Melqonyan (Armenia), Monika Marija (Lituania) şi Sara De Blue (Austria).

Aceștia vor performa în prima şi a doua zi a Festivalului, respectiv 22 şi 23 august, iar sâmbătă vor fi anunțați câştigătorii premiilor în valoare totală de 55 de mii de euro.

Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Cerbul de Aur 2019. Care sunt regulile impuse

În fiecare zi de festival, accesul publicului se face începând cu ora 19.30, până la ora 20.45, evenimentul fiind televizat, potrivit unui comunicat al TVR. Pentru a facilita accesul în Piaţa Sfatului, organizatorii au amenajat 14 porţi şi 4 puncte de acces A, B1, B2 şi C: trei în Strada Mureşenilor şi unul în Strada Apollonia Hirscher. Mai multe detalii se găsesc pe site-urile tvr.ro şi cerbuldeaur.ro.

Festivalul Cerbul de Aur va fi transmis în direct şi în exclusivitate, pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, TVR Moldova şi platforma TVR+, de la ora 21.00.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI