Ce salariu lua Andrea Marin de la TVR1, pe vremea când prezenta emisiunea ”Surprize, surprize”

Ce salariu lua Andrea Marin de la TVR1, pe vremea când prezenta emisiunea ”Surprize, surprize”
Salariul Andreei Marin pe vremea când prezenta ”Surprize, surprize!”.

Andreea Marin a făcut spectacol timp de nouă ani la TVR 1 cu emisiunea „Surprize, surprize!”, pe care o modera la vârsta de 24 de ani și de la care s-a retras în 2008. Deşi toată lumea credea că „Zâna” încasa un salariu colosal pentru apariţiile ei strălucitoare în care făcea oamenii fericiţi, vedeta a mărturisit că la început şefii nu au fost foarte generoşi cu ea. Prezentatoarea a povestit ce îşi permitea să-şi cumpere cu banii pe care îi lua la debutul ei în televiziune.

Salariul Andreei Marin pe vremea când prezenta emisiunea ”Surprize, surprize!”

„Surprize, surprize!” a fost o emisiune de televiziune difuzată în fiecare sambată pe TVR1, realizată de Andreea Marin. Show-ul cel mai popular la vremea respectivă a  avut 18 sezoane.

Deși toată lumea crede că celebritatea îi aducea și un salariu mare, se pare că nu a fost deloc așa, ba din contră, câștiga foarte puțin. Vedeta a vorbit despre acele vremuri și a mărturisit că din banii pe care îi câștiga pe lună, nu erau de ajuns.

Ce făcea Andreea Marin cu banii de la TVR

Andreea Marin nu avea grija zilei de mâine, dar a povestit că în trecut nu se descurca atât de bine cu banii cum ar crede unii.

”Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget (…) Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine, doar la emisiune”, a povestit Andreea Marin.

Chipul Andreei Marin.
Ce salariu avea pe vremea când prezenta emisiunea „Surprize, surprize!”, Andreea Marin.

”Am luat-o de la zero. Cu interviuri făcute pe stradă, am învăţat totul de la început. Nu ţin minte exact salariul în bani, dar pot să spun că eram plătită cu jumătate de normă, salariul era şi aşa mic. Puteam să-mi cumpăr pe lună doar o sticlă de suc accidulat, pe care azi nu-l mai beau, şi să-mi plătesc taxiul de la cămin până la muncă, dus întors, pentru că voiam să fiu elegantă. Eram o doamnă şi îmi doream să merg pe tocuri.” după cum declara artista.

Plecarea de la TVR a fost pusă pe seama mariajului cu Ștefan Bănică Jr., dar de fapt vedeta a mărturisit că a renunţat pentru că era însărcinată cu Violeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI