Celia a trecut printr-un coșmar din cauza covid-19. Vedeta și-a văzut moartea cu ochii în spital VIDEO

Celia a trecut printr-un coșmar din cauza covid-19. Vedeta și-a văzut moartea cu ochii în spital VIDEO
Celia a trecut printr-un cosmar din cauza covid-19

Momente cumplite pentru Celia și familia ei. Vedeta a trăit un adevărat coșmar din cauza complicațiilor care au apărut în urma infectării cu noul coronavirus. Într-un moment de disperare, faimoasa artistă le-a mărturisit fanilor săi de pe rețelele de socializare că și-a văzut moartea cu ochii în spital. Ce au pățit solista și mama ei din cauza bolii.

Celia a trecut printr-un coșmar din cauza covid-19

Printre vedetele din România care au fost afectate cel mai mult de virusul COVID-19 se numără și Celia. Faimoasa cântăreață a mărturisit, într-un mesaj emoționant pe pagina ei oficială de Facebook, că a trecut printr-o experiență îngrozitoare din cauza coronavirusului, văzându-și moartea cu ochii.

Celebra artistă a fost internată de urgență la un spital din Deva, timp de două săptămâni, după ce a fost diagnosticată pozitiv cu infecția de Sars-Cov-2. Celia susține că și mama sa a fost bolnavă de COVID și s-a temut foarte tare pentru viața ei, crezând că nu-și va mai vedea niciodată persoanele dragi.

Experiența “COVID-19 “ a fost un cosmar pentru mine/noi. Totusi n-am cuvinte sa multumesc Lui Dumnezeu ca a îngăduit sa ne mai avem unii pe altii, sa ramană si mama langă noi. Dumnezeu a lucrat prin oamenii care ne-au îngrijit, carora nu stiu cum le voi putea multumi, insa ii voi purta in rugaciuni. Am fost internati mai bine de 2 saptamani in Spitalul din Deva, sectia Infectioase si stiu ca nimic nu a fost intamplator.

Oamenii de acolo pur si simplu ne-au dat putere si ne-au sters lacrimile…. de la infirmiere, asistente pana la minunata doamna dr. Oniciuc Antonela cea care tine închegată aceasta echipa minunata, sectia Infecțioase fiind condusa cu mult profesionalism de către dansa. In momentele de disperare in care simti ca pierzi pe cei dragi, e atât de important sa fii pe mâini bune.

„Dumnezeu face minuni”

Celia a declarat că a ajuns la spitalul din Deva printr-o întâmplare, însă știe că acest lucru a fost rezultatul unei intervenții dumnezeiești, cântăreața fiind o persoană extrem de credincioasă. Artista le-a mulțumit medicilor care s-au ocupat de îngrijirea ei și a mamei sale, cât timp au fost internate.

La noi a fost o întâmplare ca am ajuns la Deva, însă pot spune ca sigur nimic nu a fost întâmplator. Mulțumiri enorme promtitudinii dr cardiologi de garda prin care Dumnezeu face minuni.

Dr. Blaj Patricia. Desemenea enorme multumiri Dr. Săceanu Oana Maria și asistentei angelice care mi-a devenit buna prietena Garofita Vizitiu și întregii echipe, regret ca n-am reușit sa va rețin tuturor numele, nici măcar fețele, va vedeam doar ochii blânzi și plini de compasiune.

Va mulțumim din inima tuturor pentru rugăciuni! Multe ar mai fi de spus și când voi mai prinde putina putere am sa o fac poate intr-un interviu” Dumnezeu sa va protejeze pe toți!”, a declarat Celia pe pagina sa oficială de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI