O mai țineți minte pe Celia? Artista a părăsit țara în urmă cu mulți ani, a devenit mamă și abia o mai recunoști FOTO

O mai țineți minte pe Celia? Artista a părăsit țara în urmă cu mulți ani, a devenit mamă și abia o mai recunoști FOTO
Cum arată Celia acum? Aceasta a părăsit deja de ani buni țara și a devenit mamă

Cristina Ioana Socolan, cunoscută sub numele de Celia, duce o viață de vis! Aceasta a decis deja de mulți ani să părăsească România și să se mute alături de soț și de părinții acestuia în Australia. Cum arată acum și ce o face să vină din ce în ce mai des pe meleagurile natale?

Cum arată viața Celiei?

Celia se bucură de fiul său, care anul acesta a intrat la școală, și de liniștea și pacea care domnește în familia sa. Din păcate, a trecut prin câteva clipe teribile în urmă cu puțin timp atunci când a pierdut o sarcină. Acum, artista și-a revenit și preferă să-și canalizeze energia și gândurile pozitive asupra micuțul de care trebuie să aibă grijă.

Lăsând la o parte încercarea grea pe care a primit-o de la viață, solista pare că a înflorit de ceva vreme, au scos în evidență fanii ei. Deseori este întrebată de doamne și domnișoare dacă a apelat la medicul estetician sau nu. Bruneta le-a mărturisit că nu, dar are niște trucuri de make-up care îi îmbunătățesc vizibil trăsăturile.

Cum arată acum viața Celiei?
Cum arată acum viața Celiei?

„Și-a dorit întotdeauna să-și găsească fericirea”

Celia s-a căsătorit cu alesul inimii sale în anul 2013. Cel care i-a devenit soț locuiește în Australia, așa că vedeta noastră l-a urmat la scurt timp după ce povestea lor de dragoste a devenit una mai serioasă. Cei doi și-au propus încă de la începutul căsătoriei să locuiască atât în România, cât și în Australia, la bunicii copilului lor. Acesta lucru s-a și întâmplat, mai cu seamă că de curând Celia și-a reluat cariera muzicală pe care o neglijase.

Prietenul și nașul ei, Costi Ioniță, i-a fost alături clipă de clipă, chiar și după ce a ales să plece din România. Legătura dintre ei nu s-a rupt, iar prietenia ei s-a dovedit a fi una de drum lung. „Îi doresc să fie fericită pentru că merită. Mă bucur pentru ea. Și-a dorit întotdeauna să-și găsească fericirea și iată că a reușit. Soțul ei este un om extraordinar, la fel ca ea. Le urez casă de piatră și viață lungă împreună. Fericirea și jumătatea…mă bucur că Dumnezeu a ajutat-o să le găsească”, spunea Costi Ioniță în 2013.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI