Celebrul actor din România care a recunoscut că şi-a înşelat soţia. S-a întâmplat chiar de mai multe ori

Celebrul actor din România care a recunoscut că şi-a înşelat soţia. S-a întâmplat chiar de mai multe ori
Actorul celebru din Romania, care si-a inselat sotia

Un celebru actor din România a recunoscut că și-a înșelat soția de mai multe ori. În ciuda acestor escapade, familia a reușit să rămână unită, de aproape trei decenii, iar actorul susține că meritul pentru acest lucru îl are doar soția sa, pe care o consideră un suflet minunat și jumătatea sa mai bună! Despre cine este vorba!

Celebrul actor din România care a recunoscut că şi-a înşelat soţia

Actorul extrem de cunoscut care a admis că și-a înțelat soția, în mai multe rânduri, este Romică Țociu. Cu o carieră îndelungată în spate, dar și o familie frumoasă, cu care se mândrește, actorul recunoaște acum că a mai călcat strâmb. În ciuda acestor escapade, soția sa, Nicoleta, îi este alături de mai bine de 27 de ani, iar actorul susține că ea a reprezentat mereu liantul și echilibrul din familia lor.

Romică Țociu și Nicoleta s-au cunoscut pe când el avea doar 21 de ani, iar de atunci sunt mereu împreună, meritul fiind al soției sale, susține el, o femeie pe care uneori simte „că nu o merită”.

”Câteodată am impresia că nu (o merit – n. red.), pentru că Nicoleta este cea care nu numai că a pus ordine… de câte ori stricam zidul, venea și îl construia la loc.

Cred că a fost și va fi toată viața jumătatea mea mai bună. Ea a știut să concerteze între copii, cariera mea, familie, micile mele scăpări, de care nu m-am dezis, pentru că numai bărbații proști insistă în chestii de genul ăsta, eu nu. Și mi le asum. Sunt un bărbat care mi-am asumat și viața și cariera și familie și toate lucrurile pe care le-am făcut.

Am o familie frumoasă, am niște copii de care sunt mândru, sunt tot ce am făcut eu mai bun în afară de meserie și balanța care a pus tot timpul acolo, când s-a dus în jos, a fost Nicoleta.

Ea a ținut echilibrul familiei și vreau să îi mulțumesc pentru lucrul ăsta. Poate că n-aș fi reușit să fac atâtea lucruri dacă n-ar fi înțeles pentru că a reușit să înțeleagă cu adevărat ce vreau, ce pot, cât îmi iubesc familia și cât de nebun sunt câteodată’’, a declarat Romică Țociu, în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

Romică Țociu, despre momentele dramatice prin care a trecut

Romică Țociu a recunoscut că este tată și în afara căsătoriei, însă a dat de înțeles că pe soția sa nu o deranjează, câtă vreme este devotat trup și suflet familiei. Artistul susține că este implicat în familie și chiar petrece timp cu nepoții săi.

Romică Țociu a mai povestit și despre momentele dramatice pe care le-a trăit, și anume, perioada în care soția sa s-a luptat cu caancerul la sân. Era în 2016 când a aflat teribilul diagnostic al soției sale.

„În momentul acela, nu a mai contat nimic. Toate planurile dispar. Nimic nu mai este organic, încerci să te aduni și să începi să înveți cum să reacționezi. Ea e totul pentru copiii mei.

A fost prima dată în viață când am rămas fără replică. Eu am avut mereu replici. Nu am știut cum să reacționez. Nu mai fusesem pus într-o situație limită”, a mai povestit Romică Țociu, cu câteva lacrimi în ochi.

Din fericire însă, lucrurile sunt bine acum, iar actorul conchide.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că lucrurile sunt bune. Nu avea cum să i se întâmple ei, pentru că e un suflet minunat.”, a mai spus Romică Țociu.