Ce spune Romică Țociu despre ieșirea lui Cornel Palade din reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Giani Kiriță nu îl va uita toată viaţa” EXCLUSIV

Ce spune Romică Țociu despre ieșirea lui Cornel Palade din reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Giani Kiriță nu îl va uita toată viaţa” EXCLUSIV
Ce spune Romică Țociu despre ieșirea lui Cornel Palade de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, ediția 2022.

Romică Țociu a urmărit cu sufletul la gură episodul recent în care bunul său prieten, Cornel Palade, și-a luat rămas bun de la colegii de echipă a reality-show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, difuzat de PRO TV. Partenerul de scenă și de cuplete al lui Palade a fost de părere că gestul acestuia față de unul dintre colegi e aparte, „cum rar întâlnești!”.

„Cornel Palade a fost un boier prin tot ce a făcut în ultimele sale ore petrecute acolo, departe, în Dominicană. Prin ceea ce a făcut, permițându-i un coleg de competiție să-și continue prezența, a demonstrat ce fel de suflet are! Gestul lui, unul cum rar întâlnești, oriunde în viață, sunt sigur că l-a determinat pe Giani Kiriță să nu-l uite toată viața!”, a precizat Țociu pentru impact.ro.

Tot el a comentat secvența prin care Palade i-a cedat practic lui Giani Kiriță locul în competiție în termeni fotbalistici, făcând astfel referire la cariera fostului fundaș al celor din „Ștefan cel Mare”: „Kiriță n-a primit niciodată, în toată cariera lui de fotbalist, o asemenea pasă de gol. Cam așa văd gestul lui nea Cornel!”.

Țociu nu a pregetat să afirme că partenerul său de scenă s-a achitat la superlativ de misiunea dificilă pe care și-a asumat atunci când a decis să răspundă pozitiv provocării celor de la PRO TV, care l-au convocat printre concurenții actualei ediții.

„A văzut o țară întreagă că emisiunea asta e una de anduranță. Nu avem de-a face cu o emisiune ușoară, care-ți permite o acomodare rapidă. Dimpotrivă! Nici nu știu unde a găsit motivația interioară pentru a face ceea ce ne-a demonstrat că e capabil la vârsta sa, aproape de 70 de ani!”, a adăugat același Țociu.

Cornel Palade și Romică Țociu joacă împreună de 33 de ani, din vara anului 1989.

„Avem deja 33 de ani de când colaborăm. Pentru mine e o mare bucurie și când citesc prostii de-astea, cum că ne-am certat și ne-am despărțit și mai știu eu ce-am mai făcut, nici nu-mi vine să comentez. Niște prostii! Însă dacă e ceva care să mă îngrijoreze, atunci e faptul că nu știu dacă vom atinge următorul prag pe care ni l-am propus, acela de 66 de ani. Noi vom încerca, fiindcă ne plac provocările!”, comentează cu mult umor Țociu situația actuală a colaborării dintre cei doi îndrăgiți artiști.

Potrivit acestuia, colaborarea acestuia a început la dorința lui Cornel Palade.

„Nea Cornel căuta în vara anului 1989 un partener de scenă. El era deja o vedetă, eu încă făceam încercări. Fiind artist la Teatrul Muzical din Galați, cineva i-a vorbit despre mine. Cred că mă văzuse în brigada satirică a celor de la Clubul feroviar din orașul dunărean și i-a plăcut ce a văzut! Așa că nea Cornel Palade m-a căutat, mi-a spus ce are de gând, m-a ascultat și cam asta a fost! Pe scurt, dragoste la prima vedere!”, a reamintit Țociu primii pași comuni ai vestitului cuplu de artiști de teatru de revistă.

Palade și Țociu anunță că vor avea agenda plină în această toamnă. Cei doi ar avea de susținut numeroase spectacole împreună, atât în țară, cât și în comunitățile de români din Italia, Spania și Marea Britanie.

Urmăriți Playtech.ro și pe