Celebru prezentator TV de la noi, implicat într-un accident teribil, în weekend. Ce i-au spus medicii

Celebru prezentator TV de la noi, implicat într-un accident teribil, în weekend. Ce i-au spus medicii
Celebru prezentator TV de la noi, implicat într-un accident teribil, în weekend. Ce i-au spus medicii

Realizatorul ”Jurnalului de seară”, de la Digi24, Cosmin Prelipceanu, va lipsi o perioadă de la pupitrul știrilor, deoarece a suferit un accident în weekend, iar acum este în convalescență.

Cosmin Prelpiceanu, implicat într-un accident în weekend

Jurnalistul a dat chiar el această veste, într-o intervenție telefonică pe care a avut-o luni seara, la ”Jurnalul de Seară”, cu Claudiu Pândaru, cel care îi ține locul în prezent.

Însuși Cosmin Prelipceanu a precizat că s-ar putea să fie vorba despre o convalescență destul de lungă, însă va fi disponibil oricând să comenteze telefonic la Digi24 subiectele fierbinți ale zilei.

„Doctori buni, au avut grijă de mine, dar recuperarea continuă, sunt pe mâini bune, când mă lasă doctorul, mă întorc. Vor fi zile bune cât nu voi fi la televizor. Le mulțumesc tuturor pentru gânduri. Când mă lasă doctorul, mă întorc”, a specificat Cosmin Prelipceanu. De altfel, jurnalistul a comentat luni seară cu Claudiu Pândaru situația din Statele Unite.

Cosmin Prelipceanu, realizatorul emisiuniii “Jurnalul de seară” de la postul TV Digi 24 nu a dorit însă să ofere mai multe amănunte despre accidentul pe care l-a suferit în weekend.

Cosmin Prelipceanu este jurnalist la Digi 24. Rămâne însă de văzut însă când va reveni la pupitrul Jurnalului de seară și își va relua activitatea, după accidentul suferit în acest weekend.

Ce este Digi 24

Digi 24 este un post de televiziune de știri independente, care a luat ființă la data de 1 martie 2012, la București, de către RCS&RDS. Digi 24 se poate recepționa atât în format HD (după cum e și numele), cât și în format Standard Definition. Deoarece este un post al companiei RCS&RDS s-a putut recepționa, în primii doi ani, doar în rețeaua de cablu și satelit RCS&RDS, urmând ca din anul 2014 să fie declarat liber la retransmisie, intrând atât în lista must-carry, cât și în grilele companiilor concurente.