Horoscop 11 august 2022. Zodia care își găsește marea dragoste

Horoscop 11 august 2022. Zodia care își găsește marea dragoste
Horoscop 11 august 2022

Venus, planeta iubirii și a banilor, intră astăzi în zodia Leu și o va traversa până pe data de 5 septembrie. În toată această perioadă, ne vom manifesta sentimentele cu mai mult patos, vom simți mai intens, vom dori să fim admirați și să atragem atenția. Este o perioadă în care creativitatea crește, dar și tendința de dramatizare. De asemenea, trebuie să avem grijă la orgolii, la autoritate și la tendința de a ne domina partenerul. Din punct de vedere financiar, suntem mai tentați să cheltuim pe lucruri scumpe și luxoase.

Horoscop zilnic 11 august

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Venus este planeta care îți guvernează sectorul relațiilor și, în plus, acum va intra în sectorul iubirii din astrograma ta natala.

Ei bine, iată un context care aduce multă pasiune în viața ta sentimentală, dorința de flirt, poftă de viață și de distracție, posibil aventuri pasionale, dar și noi povești de iubire. Până pe 5 septembrie ai toate șansele să-ți etalezi talentele și să dai frâu liber creativității.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Venus, planeta care te guvernează, va tranzita zodia Leu și pe tine te va ajuta să-ți îmbunătățești relația cu familia. Este o perioadă bună să te apropii de părinți, să petreci timp cu aceștia, să fii mai atent la nevoile lor.

Pe de altă parte, acest tranzit îți oferă șansa de a rezolva situații ce țin de casă și bunuri patrimoniale. Ține cont că s-ar putea ca stările tale emoționale să fie mai intense, uneori chiar și apăsătoare.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Venus este planeta care îți guvernează iubirea, iar acum va intra în sectorul comunicării, prin urmare până pe 5 septembrie ai ocazia să-ți exprimi sentimentele mai ușor, să manifești ceea ce simți față de o anumită persoană. Este o perioadă în care poți recunoaște sentimentele pentru cineva.

Pe de altă parte, Venus îți oferă ocazia să iei decizii avantajoase, să faci excursii, călătorii și negocieri bune. Te poți pune în evidență prin discuții, interviuri, ședințe.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Venus va activa sectorul tău financiar și cum este planeta banilor, te poate ajuta în perioada următoare să-ți crești veniturile.

Pot apărea oportunități financiare care se cer valorificate. Poți primi niște avantaje materiale, cadouri, însă și tu poți deveni mai cheltuitor. Acest tranzit poate ajuta multi Raci să-și monetizeze talentele.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Ești vedeta acestei zile, dat fiind faptul că Venus intră în zodia ta și îți aduce șansa de a-ți îmbunătăți viața personală, profesională și relațională. Până pe 5 septembrie, vei căuta să te simți bine, să redescoperi bucuria de a trăi, să te distrezi mai mult și să-ți satisfaci niște plăceri personale.

Vei avea senzația că ești protejat de Univers, însă ai grijă la așteptările prea mari pe care le ai de la ceilalți. Cu Venus în zodia ta te preocupi mai mult de felul în care arăți și nu este exclus să faci chiar și o schimbare de look.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Venus intră astăzi într-un sector al subconștientului și poate deschide o perioadă în care să te simți mai îngândurat, să te gândești la trecut și chiar să ai anumite regrete sentimentale.

S-ar putea să-ți reapară amintiri sau persoane care credeai că au ieșit din viața ta și cu ocazia asta vei putea să ierți pe cineva care te-a rănit. Unii nativi se pot împăca cu persoanele dragi.

Pe de altă parte, din punct de vedere al sănătății, este o perioadă în care universul interior se mai liniștește, însă pentru asta ai nevoie de mai multă relaxare și odihnă.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Tu ai toate motivele să te bucuri de acest tranzit, dat fiind că Venus este guvernatoarea ta și tranzitează sectorul vieții sociale. Pentru tine se deschide o perioadă în care ești mai dornic să ieși cu prietenii, să mergi la evenimente, să te faci cunoscut în diferite cercuri și organizații.

Dacă activezi în domeniul online, te vei bucura de popularitate și poți avea șanse de succes cu un proiect creativ. Tot acest tranzit s-ar putea să-ți aducă ocazia, dacă ești singur, să fie atras de o persoană din anturaj.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Venus, planeta care îți guvernează relațiile, va tranzita sectorul carierei tale, prin urmare s-ar putea să primești sprijin profesional pentru a-ți atinge niște obiective. Ai șanse să te afirmi, să te faci remarcat în fața superiorilor și te poți bucura de succes public.

Totodată, în cuplu este o perioadă pasională și se poate discuta despre oficializarea unei relații. Nativii singuri s-ar putea să fie atrași de persoane cu funcție sau care lucrează în autoritatea statului.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Cu Venus în tranzit prin zodia Leu, ai șansa în perioada următoare să te afirmi prin idei, creativitate și îți poți consolida niște principii și convingeri de viață grație noilor experiențe pe care le vei trăi. Unii nativi pot obține o diplomă, în timp ce alții se pot înscrie la un curs de dezvoltare personală sau profesională.

Tot Venus te susține să pleci într-o călătorie și îți oferă șansa să demonstrezi un adevăr. Unii nativi pot fi atrași de un mentor sau de o persoană de altă naționalitate.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Venus, planeta care îți guvernează sectorul iubirii, va tranzita până pe 5 septembrie sectorul intimității. Ei bine, iată un context astrologic care te ajută să alungi monotonia din cuplu și să reaprinzi flacăra pasiunii.

Viața intimă va fi foarte intensă în această perioadă, însă ai grijă să nu calci strâmb sau, dacă ești singur, să intri în relații cu persoane mai puțin serioase.

Sunt și nativi care acum se pot detașa de o poveste toxică. Pe de altă parte, tot Venus îți aduce ocazia de a câștiga niște bani dintr-o investiție sau de a recupera o datorie, un bun material.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Venus va intra chiar în sectorul relațiilor tale și îți va aduce ocazia, până pe 5 septembrie, să-ți îmbunătățești relația cu partenerul de viață. Este o perioadă în care te poți împăca cu persoana iubită, dacă ați fost certați, și în cazul unor nativi pot să apară și cereri în căsătorie. Și din punct de vedere profesional este un tranzit favorabil, pentru că poate aduce negocieri avantajoase și semnarea de noi contracte și colaborări.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Tranzitul lui Venus prin Leu îți oferă ocazia să-ți îmbunătățești relațiile cu colegii, să muncești cu mai mult spor și plăcere și să cauți variante pentru a-ți eficientiza munca. Dacă îți cauți un loc de muncă mai bine plătit, acum ai șanse să te angajezi.

Pe de altă parte, tot Venus te ajută să-ți îmbunătățești starea de sănătate, să treci mai ușor peste o perioadă de convalescență și să găsești remediile și tratamentele de care ai nevoie pentru a vindeca o problemă. Încearcă să nu-ți consumi energia în mod inutil și fă pași pentru îmbunătățirea stilului de viață.

Horoscopul zilei de 11 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!