24 oct. 2020 | 13:41

Cele mai periculoase zodii. Ei sunt nativii care fac rău oricui, în mod intenționat

Diverse
Cele mai periculoase zodii. Ei sunt nativii care fac rău oricui, în mod intenționat
Cele mai periculoase zodii. Ei sunt nativii care fac rău oricui, în mod intenționat

Fiecare dintre noi are o latură întunecată, împletită cu alta luminoasă, însă unii au o înclinație spre cea negativă. Rezumându-ne la astrologie, potrivit unui clasament făcut pe baza trăsăturilor de personalitate și a datelor statistice, există un top 10 al zodiilor care își predispun nativii la rău.

Studiu: cele mai periculoase zodii. Nativii care fac rău intenționat

Conform unui studiu despre ucigașii în serie și semnele lor zodiacale, realizat de Biroul federal pentru investigații din Washington, SUA (FBI), dintre cei aproape 500 de asasini implicați în cercetare, cei născuți în zodia Taur și Rac sunt cel mai puțini periculoși. În schimb, nativii Fecioară, Gemeni, Peși, Berbec, Balanță, Vărsător, Săgetător, Scorpion, Leu și Capricorn pot face acțiuni care să dăuneze celor din jur, în mod deliberat.

10. Fecioară

Perfecționismul și mai ales faptul că sunt critici cu ei înșiși îi fac pe nativii zodiei Fecioară să fie specialiști în furturi. Ei găsesc cele mai bune metode pentru a nu fi prinși și nici măcar observați. Minuțioși, ei acționează cu meticulozitate, așa încât oamenii legii să nu se poată achita de meseria lor.

9. Gemeni

Potrivit studiului menționat, cei mai mulți dintre cei prinși cu fraude sau furturi sunt nativi ai zodiei Gemeni. Ei nu se implică în acțiuni violente, dar tot încearcă să treacă bariera ilegalității. Sunt ușor de prins, însă, din cauză că sunt superficiali din fire.

8. Pești

Nativii acestei zodii sunt de multe ori periculoși și pentru ei înșiși. Printre cei luați în vizor de FBI, relevă studiul numit, ei folosesc deseori droguri pentru propriul consum. Ceea ce îi face, însă, de temut, este faptul că pot răbufni la mânie, iar lipsa de control îi poate arunca în situații neprevăzute și total greșite.

7. Berbec

Nativii zodiei Berbec pot deveni periculoși din cauza lipsei de toleranță pentru cei din jur, îndeosebi pentru cei pe care simt că vor să îi domine. Încăpățânați și independenți, vor să dețină controlul asupra deciziilor lor, astfel că, atunci când intervine cineva, răbufnesc. Un alt minus este reprezentat de caracterul lor impulsiv, care îi face încă o dată imprevizibili la mânie.

6. Balanță

Ei sunt în echilibru, ori în căutarea lui, așa că evită să încalce reguli sau legi, în anumite contexte sau când simt că se află sub influența unor persoane periculoase. De regulă, nativii zodiei comit infracțiuni financiare sau legate de substanțe halucinogene.

Cele mai periculoase zodii. Ei sunt nativii care fac rău oricui, în mod intenționat

Semnul zodiei Scorpion

6. Vărsător

Cu o personalitate manipulatoare și răzbunătoare, nativii zodiei Vărsător își vor avea locul întotdeauna în clasamente de acest gen. Deși au multe abilități, nu se folosesc de calitățile lor și nu se feresc să influențeze oamenii din jur, câteodată în mod negativ.

5. Săgetător

Destul de duri, ba chiar implacabili în unele situații, nativii zodiei Săgetător nu sunt genul care să aleagă pe cine să sacrifice. În schimb, au sclipiri de geniu atunci când vine vorba de furt și se pricep să găsească o cale de ieșire din situațiile dificile. De exemplu, dacă ar fi să ajungă la închisoare, în cazul în care ajung să fie încarcerați.

3. Scorpion

Știuți ca niște nativi care au tot timpul gândul la rău, ceea ce îi face periculoși pe Scorpioni este tendința de a fi geloși, agresivi și chiar sadici. Natura lor îi constrânge să-i manipuleze pe ceilalți. Chiar dacă nu comit crime pe cont propriu, de cele mai multe ori, ei sunt cei care gândesc tragedia și clar cei care trag sforile.

2. Leu

Semn zodiacal de foc, nativii zodiei Leu sunt influențați de planeta Mercur, ceea ce îi face să aibă obsesii, tipicuri și idei fixe. Din cele observate de specialiștii FBI, ei se numără printre cei care comit crime pentru faimă.

1. Capricorn

Cine s-ar fi gândit că ei ocupă folul fruntaș în acest clasamet? Potrivit studiului, nativii zodiei Capricorn sunt cei capabili să comită infracțiuni din orice domeniu. Însă, au și un dezavantaj: pot fi ușor de prins din cauza neglijenței lor.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Profeția lui Elon Musk: „A mai rămas doar un an”
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Mulţi români au nume de floare. Lista numelor care se serbează în Duminica Floriilor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro