Zodiile care fac cel mai mult rău. Nu se gândesc la alți oameni

Zodiile care fac cel mai mult rău. Nu se gândesc la alți oameni
Taurii si raci, in topul celor mai rele zodii

Astrologii au detectat zodiile care fac cel mai mult rău. Nu se gândesc la alți oameni. Toţi avem o latură întunecată împletită cu alta luminoasă, dau unii nativi au o înclinaţie mai mult spre cea negativă.

Acestea sunt zodiile cele mai malefice. Nu țin cont de oameni sub nicio formă

Astrologii au anunțat care sunt zodiile care fac mai mult rău. Aceștia au ajuns la concluzia că aceste zodii nu se gândesc la oameni.

Există chiar şi un clasament al zodiilor predispuse să facă rău și pe care ar fi bine să le ocolești pe cât posibil.

Care sunt cele mai diabolice zodii
Care sunt cele mai diabolice zodii

Ce zodii au cei mai periculoși criminali în serie

Astfel, datele unui studiu despre ucigaşii în serie şi semnele lor zodiacale, realizat de Biroul federal pentru investigaţii din Washington, SUA (FBI), relevă că, dintre cei aproape 500 de asasini implicaţi în cercetare, nativii în Taur şi Rac sunt cel mai puţin periculoşi.

Descoperă topul celor mai aprigi la mânie dintre nativii zodiacului european!

Fecioară

Perfecţionismul face din nativii născuți în Fecioară să fie specialişti în furat. Aceștia găsesc cele mai bune metode să nu fie observaţi şi prinşi.

Fecioarele acţionează cu meticulozitate şi se îngrijesc de toate amănuntele, astfel încât este deosebit de dificilă sarcina polițiștilor de a le depista urma şi a-i prinde.

Gemeni

Cei mai mulţi dintre cei prinşi cu fraude sau furturi sunt nativi năcuți în zodia Gemeni, după cum mai arată studiul amintit al FBI.

Gemenii nu se implică în infracţiuni violente, în schimb sunt foarte uşor de prins din cauză că sunt superficiali prin firea lor.

Lidia Fecioru: cea mai malefică zodie este scorpionul

Din punctul de vedere al astrologilor români, cea mai malefică este zodia Scoprpionului. Scorpionul este una dintre cele mai rele zodii și este pregătit oricând să terorizeze persoana de lângă el.

Scorpionul e malefic, terorist pentru că manipulează ca să poată controla toată situația. Femeile terorizează bărbatul, deși el le iubesc fiindcă au cele trei calități esențiale. Scorpionul e răzbunător. Până nu te vede strivit nu se lasă”, a spus Lidia Fecioru.

Săgetătorii și capricornii prind și ele topul celor mai rele zodii

În același top s-ar putea încadra cu succes și săgetătorul, dar și capricornul. ”Săgetătorii se bagă sub pielea omului ca acel om să prindă încredere.

Începe să-i cunoască punctele vulnerabile pe care le folosește. Capricornul e doar pe bani și atât. Nu are niciun scop de răzbunare. Ia banii și pleacă”, a mai adăugat Lidia Fecioru.