Cele mai periculoase 4 zodii. Mare atenție când întâlnești acești nativi

Cele mai periculoase 4 zodii. Mare atenție când întâlnești acești nativi
Acesta este topul celor mai rele patru zodii. Fii cu mare băgare de seamă!

Astrologii au realizat topul celor mai periculoase zodii. Conform specialiştilor în astre, aceşti nativi fac rău fără să clipească şi intenţionat. Aşadar, ai mare grijă cu cei născuţi sub semnele zodiacale de mai jos!

Horoscopul celor mai periculoase zodii

Inspiraţi de datele şi statisticile făcute în urma analizării dosarelor a peste 500 de criminali de către agenţii FBI (Biroul Federal pentru Investigații, Washington ), astrologii au realizat un top al celor mai rele şi periculoase zodii. Potrivit acestora, unii nativi au “în sânge” dorinţa de a răni persoanele din jur. Dacă Taurii şi Racii se află la coada clasamentului, iată care sunt primele patru semne zodiacale predispuse să facă rău.

Pe locul 4 în topul celor mai periculoase zodii este SĂGETĂTORUL. Sunt persoane dure, ranchinoase şi impulsive, aşa că ai mare grijă cum te comporţi cu aceşti nativi dacă nu vrei să ai de suferit. Spun vrute şi nevrute la nervi şi nu au nicio problemă în a te face să simţi inferior. Nu încerca să câştigi o bătălie cu ei pentru că nu ai sorţi de izbândă! Îşi vor scoate toate armele din dotare pentru a ieşi învingători.

Pe locul al treilea se află SCORPIONUL. Astrologii vorbesc, în cazul acestor nativi, despre o răutate pură şi o dorinţă permanentă de a fi pe primul loc, în orice situaţie, motiv pentru care de multe ori devin agresivi. Sunt nemiloşi şi nu se sfiesc să întreacă orice limită a bunului simţ pentru a obţine ceea ce doresc. Mai mult, cei născuţi sub acest semn zodiacal sunt foarte buni manipulatori, aşa că fii cu băgare de seamă!

Acesta este topul celor mai rele patru zodii. Fii cu mare băgare de seamă!
Acesta este topul celor mai rele patru zodii. Fii cu mare băgare de seamă!

Cine ocupă primele două locuri în clasamentul celor mai rele zodii

Topul celor mai periculoase zodii este completat de LEU. Influenţaţi de Mercur, aceştia au obsesii şi idei care îi predispun la a face rău intenţionat. Mai mult, mândria îi face să îşi scoată ghearele puternice de fiecare dată când îi atacaţi. Egoist, Leul crede că merită şi i se cuvine tot, chiar dacă acest lucru nu este posibil întotdeauna. De asemenea, ar face orice să fie în centrul atenţiei.

Locul întâi este ocupat de CAPRICORN. Atunci când simt că devin vulnerabili, nativii Capricorn sunt cei mai periculoşi, spun astrologii. Îşi scot imediat armele la înaintare şi fac orice pentru a-şi ascunde slăbiciunile. În plus, sunt răzbunători şi nu ţin cont de nimic în încercarea lor de a te face să suferi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI