Cele mai neinspirate cadouri de Crăciun. Să nu le oferi, niciodată!

Cele mai neinspirate cadouri de Crăciun. Să nu le oferi, niciodată!
Ce cadouri să nu cumperi niciodată celor dragi de Crăciun

Se apropie sărbătorile de iarnă iar toată lumea este în căutare de daruri pentru cei dragi. În cazul în care nu doreşti să dai greş cu alegerea lor, iată care sunt cele mai neinspirate cadouri de Crăciun, conform unui studiu. Punem pariu că multe dintre acestea le-ai oferit în alţi ani?!

Ce să nu cumperi niciodată cadou de Crăciun

Deşi se spune că intenţia contează când vine vorba despre daruri, totuşi dacă tot dai nişte bani măcar să fie investiţi cum trebuie, nu-i aşa?! Dacă habar nu ai ce să cumperi anul acesta pentru cei dragi şi crezi că un pulover sau decoraţiunile sunt ideale, poate ar trebui să afli despre rezultatul unui studiu legat de cele mai neinspirate cadouri de Crăciun.

Aşadar, în cazul în care cei apropiaţi nu au trimis “scrisoarea” către Moşu’ şi nu ai habar ce să iei, citeşte lista de mai jos pentru a fi sigur că nu dai greş. O firmă de cadouri personalizate a realizat un sondaj despre cel mai puţin interesante cadouri primite de-a lungul anilor cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Peste 1.200 de persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 82 de ani au luat parte la studiu. Pe primul loc, cu peste 50% dintre răspunsuri, se află articolele vestimentare. Aşadar, dacă te-ai gândit că un pulover cu tematică de Crăciun te va salva, iată că va trebui să te gândeşti la un alt cadou.

Ramele foto şi decoraţiunile de Crăciun se numără şi ele printre cadourile considerate neinspirate. Motivul pentru care o astfel de alegere este riscantă e unul destul de simplu: este foarte posibil să nu nimereşti stilul sau culorile în care este amenajată o locuinţă.

Ce alte cadouri să nu oferi de Crăciun

Articolele de uz casnic, lumânările, cănile şi mobilierul se află şi ele în acest clasament. Iată ce alte obiecte să nu cumperi celor dragi cu ocazia Crăciunului:

  • seturile de produse de îngrijire personală, cosmetice sau produse de machiaj.
  • tricourile.
  •  parfumurile neinspirat alese.
  • sticle cu băuturi alcoolice.
  •  jucăriile care fac prea mult zgomot.

La polul opus, este cardul cadou. Printre avantejele oferite de acesta este faptul că cel care primeşte darul îşi poate alege singur obiectul preferat, iar suma poate varia de la 50 de lei până la 1.000 de lei. Şosetele pluşate şi colorate se numără şi ele printre cele mai de efect lucruri pe care le poţi cumpăra. Şi dulciurile tradiţionale se bucură de succes, conform sondajului amintit mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI