Cele mai mari conturi de Instagram din România. Cine le are și cât pot câștiga cu o singură postare

Cele mai mari conturi de Instagram din România. Cine le are și cât pot câștiga cu o singură postare
Cele mai mari conturi de Instagram din România

Instagramul este una dintre cele mai utilizate platforme de online, alături de Facebook și Youtube. Acestea sunt utilizate de aproape toată lumea, dar și de către vedete, care, se pare că încasează și bani de pe urma postărilor. Iată care sunt cele mai mari conturi de Instagram din România și cât costă o postare.

Cele mai mari conturi de Instagram din România. Câștig pe postare

În Top 10 cele mai urmărite conturi de Instagram din România din 2021, îi găsim pe:

 • Andrei Deiu are cel mai urmărit cont de Instagram din România, cu 4,2 milioane de urmăritori. Este cunoscut de către pasionații de fitness, fiind un model pentru mulți.

Cele mai mari conturi de Instagram din România – Inna – locul 2

 • Inna se află pe locul al doilea cu 2,9 milioane de urmăritori. Inna pe numele real: Elena Alexandra Apostoleanu, s-a născut pe data de , la Mangalia. Este o cântăreață de muzică dance, pop și house de la noi din țară.

Cele mai mari conturi de Instagram din România – Antonia – locul 3

 • Antonia este situată pe locul trei cu 2,6 milioane de urmăritori. Antonia, pe numele său real Antonia Clara Iacobescu, este o cântăreață și fotomodel de la noi din România.

Cele mai mari conturi de Instagram din România – Delia Matache – locul 4

 • Delia Matache se numără printre primii patru cu 2,5 milioane de urmăritori. Delia Matache este născută pe data de 7 februarie 1982. Este cunoscută sub numele de scenă Delia, este o cântăreață, dansatoare și filantroapă română.

Cele mai mari conturi de Instagram din România – Andra Măruță – locul 5

 • Andra Măruță are un număr de 2,4 milioane de urmăritori. Pe numele complet Alexandra Irina Măruță, este născută pe data de 23 august 1986. Este cunoscută sub numele de scenă Andra și este o cântăreață româncă și face parte din juriul emisiunii Românii au talent.

Cele mai mari conturi de Instagram din România – Dorian Popa – locul 6

 • Dorian Popa care are 2,2 milioane de urmăritori. Dorian Popa s-a născut pe data de 7 august 1988, la Constanța. Este vlogger, compozitor, dansator și cântăreț român. A devenit cunoscut în anul2011, odată cu apariția sa în serialul Pariu cu viața alături de Lala Band.

Cele mai mari conturi de Instagram din România – Nicole Cherry – locul 7

 • Nicole Cherrry are nici nai mult nici mai puțin de 2 milioane de urmăritori. În vârstă de 23 de ani, Nicole Cherry, pe numele real Nicoleta Janina Ghinea s-a născut pe data de 5 decembrie 1998. Este o cântăreață româncă muzică pop.

Cele mai mari conturi de Instagram din România – Smiley – locul 8

 • Smiley se află la egalitate cu Nicole Cherry, cu un număr de 2 milioane de urmăritori. Pe numele adevărat Andrei Tiberiu Maria, s-a născut pe data de 27 iulie 1983, la Pitești. Este cunoscut sub numele său de scenă Smiley. Este un cântăreț, compozitor, compozitor, producător de discuri și vlogger pe internet. A făcut parte din trupa Simplu și de atunci a dezvoltat o carieră solo.

Cele mai mari conturi de Instagram din România – Alina Eremia – locul 9

 • Alina Eremia vine ușor din urmă, cu un număr de 1,9 milioane de urmăritori. Alina Eremia, născută pe data de 15 decembrie 1993 în Buftea, este o cântăreață  de origine română, o personalitate TV, o actriță și membră a formației LaLa band.

Cele mai mari conturi de Instagram din România – Andreea Mantea – locul 10

 • Andreea Mantea are 1,8 milioane de urmăritori. Andreea Mantea s-a nascut la Bucuresti, la data de 20 septembrie 1986. În anul 2006 a participat la concursul Miss Playboy si a fost desemnata cea mai sexy fata de la pagina 5 din ziarul Libertatea. Pănă anul trecut a prezentat emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D.

Cele mai mari conturi de Instagram din România – câștig din postări

Potrivit siteului lectiidesucces.com, prețurile medii pentru categoriile de urmăritori în martie 2020, erau acestea:

 • 1000-9999 urmăritori: 25-100 $ pe postare, 50$ pe postare la 500 urmăritori
 • 10.000 – 30.000 urmăritori: între 100 și 200 de dolari pe postare
 • 30.000– 100.000 urmăritori: între 100 și 400 de dolari
 • 100.000 – 400.000 urmăritori: o simplă postare costă între 300 și 500$
 • 400.000 – 1 milion urmăritori: între 500-600 de dolari pe postare
 • Peste un milion urmăritori: aproximativ 1200$ pe postare.