01 oct. 2021 | 09:00

Horoscopul chinezesc pentru octombrie. Ce zodie va primi un bonus colosal în bani

Horoscop
Horoscopul chinezesc pentru octombrie. Ce zodie va primi un bonus colosal în bani
Horoscop chinezesc octombrie 2021

Vești bune pentru nativii horoscopului chinezesc în luna octombrie. Ce reprezentant al zodiacului va primi o mărire de salariu la locul de muncă și cine va vărsa lacrimi amare pe plan sentimental. Verifică și tu mai jos.

Horoscop chinezesc octombrie 2021

Șobolan

Nativii acestei zodii se bucură de un imens succes pe plan profesional. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să nu te lauzi cu reușitele tale în public, deoarece vei stârni invidia din partea unor oameni pe care-i credeai prieteni sinceri și apropiați

E o perioadă delicată din punct de vedere financiar, așa că ai grijă atunci când faci plăți online prin intermediul cardurilor bancare.

Bivol

Nativii din zodia Bivol care nu sunt implicați într-o relație ar trebui să fie cei mai norocoși reprezentanți ai horoscopului chinezesc. După un an de zile în care ai trecut prin multe dificultăți, iată că acum vei avea parte de o șansă unică de a te îndrăgosti. Toate ușile ți se deschis, bucură-te de iubirea care-ți va păși în suflet.

Tigru

Astrele spun că nativii din zodia Tigrului ar trebui să facă mai multă mișcare în luna lui Brumărel. Un abonament la sala de fitness sau o oră de jogging în parcul de lângă casă îți vor face bine nu doar fizic, ci îți vor da o stare de bună dispoziție. În ultima vreme ai fost foarte stresat la locul de muncă, dar roadele eforturilor tale se vor vedea în curând.

Iepure

Nativii din zodia Iepure se bucură de cea mai bună perioadă a vieții lor. În luna octombrie, aceștia se vor distra alături de familie și prieteni. Fie că au un eveniment important de organizat, precum o nuntă sau un botez, fie merg prin cluburi, nativii Iepure sunt hotărâți să ia câteva lecții de dans.

Dragon

Nativii Dragon au niște probleme la locul de muncă. Simți că te-ai plafonat și nu mai avansezi în caerieă, poate ar fi oportunitatea perfectă să cauți un alt job. Astrele sunt de partea ta.

Șarpe

Vești excelente pentru nativii Șarpe. Acești reprezentanți ai zodiacului chinezesc primesc o mărire de salariu în luna octombrie, iar meritele le sunt recunoscute la locul de muncă. Cu sumele frumoase pe care le vei primi îți vei putea face toate poftele.

Cal

Nativii din zodia Calului se bucură de armonie în cuplu, fiind mai îndrăgostiți ca niciodată de partenerii lor de viață. Luna octombrie este luna iubirii pentru acești nativi, iar cei care sunt singuri au șanse mari să-și găsească sufletul pereche.

Capră

Cei din zodia Capră se simt slăbiți, fără chef și vlagă. Acest lucru se poate datora faptului că nu aveți putere de a realiza lucrurile la care ați visat de ceva vreme. Cu puțină răbadare veți reuși să vă îndepliniți toate planurile pe plan profesional.

Maimuță

În acest sfârșit de săptămână, nativii Maimuță se relaxează alături de partenerul de viață și prietenii cei mai buni. Vă gândiți să dați o fugă până la munte, profitând că vremea nu s-a răcit foarte mult.

Cocoș

Vești excelente pe plan profesional pentru nativii din zodia Cocoșului. Acești reprezentanți ai zodiacului vor primi șansa pe care au așteptat-o în ultimele luni. Felicitări.

Câine

Nativii din zodia Câinelui apelează la introspecție și petrec mult timp singuri, în fața oglinzii, pentru a-și studia cele mai profunde trăiri sufletești. Te gândești să iei cursuri de yoga sau să apelezi la un mentor sau la un specialist pentru a te ajuta să-ți găsești calea.

Porc

Nativii acestei zodii se pot considera extrem de norocoși. În luna octombrie 2021, cei născuți sub zodia Porcului vor avea parte de clipe romantice alături de partener.

Parteneri
S-a întors la marea iubire, fost fotomodel Playboy, după 20 de ani de căsătorie. Cine este soția lui Daniel Pancu
Redactia.ro
Cum a scăpat Hitler din Primul Război Mondial. Povestea soldatului care i-a cruțat viața: „Dacă aș fi știut cine era, nu l-aș fi lăsat să plece”
Click.ro
Noi detalii în cazul fetei de 15 ani, găsită moartă în camera ei. Ipotezele pe care le iau în calcul polițiștii
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Continuarea filmului Joker, eșec financiar. Decizia de neînțeles a regizorului
EVZ.ro
Când începe și cât durează vacanța elevilor în luna octombrie. În ce zi se întorc în bănci din vacanța de toamnă
Spynews
Se pune taxă pe cardul bancar. Dai 100 de lei, chiar dacă nu retragi bani de pe card
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
CU CÂT se VINDE o BANCNOTĂ de 20 de LEI! UNII se ÎMBOGĂȚESC dacă o GĂSESC
Mediaflux
Video halucinant! Copiii dispăruți ai afaceristului Adrian Marțian au fost filmați! Nimeni nu știe nimic de ei. Ce spun pe înregistrare / VIDEO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arată Diandra Doris Moga după ce și-a topit acidul din buze. Cât de schimbată e ispita de la Insula Iubirii acum
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro