Vacanță la mare în sezonul rece. 5 locații de vis pentru românii îndrăzneți

Vacanță la mare în sezonul rece. 5 locații de vis pentru românii îndrăzneți
Vacanta la mare in sezonul rece. 5 locatii de vis pentru romanii indrazneti

Deși temperaturile continuă să scadă și vremea devine tot mai rece, asta nu înseamnă că nu ne putem face planuri de vacanță la mare. Există destinații turistice de vis, unde mai tot timpul este cald și frumos. De dimineața până seara, soarele este sus pe cer, pentru un bronz perfect.

Unde poți merge la mare, în sezonul rece. Cele mai bune destinații de vacanță

Odată cu instalarea toamnei la 1 septembrie, mulți dintre noi am rămas cu nostalgia zilelor calde, pe care ne-am dori să le avem și în anotimpul rece. Ei bine, este posibil acest lucru datorită unor paradisuri turistice încântătoare.

Ne putem bucura de temperaturi de vară și în plină toamnă, într-o vacanță la mare. Iată ce destinații de vis oferă vreme caldă până la sfârșitul anului.

Filipine

Filipine este una dintre acele destinații în care este păcat să nu mergi măcar o dată în viață. Înzestrată cu frumuseți naturale și exotice, plaje aurii, cascade, insule și verdeață, această țară insulară din Asia de Sud-Est este tot ce ți-ai putea dori vreodată în materie de relaxare.

Bali

Tot un paradis natural este și Bali, care impresionează prin plajele sale pitorești, apele limpezi precum cristalul și barierele de corali. Pentru îndrăgostiți, poate fi varianta perfectă în anotimpul rece. Este de-ajuns o singură vacanță în Bali, pentru a înțelege de ce este Raiul pe pământ!

Despre această destinație exotică se spune că este locul ideal al oamenilor care caută să se reconecteze cu propriul sine. Dacă practici yoga sau meditația, atunci află că este una dintre destinațiile de top din lume, din acest punct de vedere.

Mexic

De neratat este și Mexic, o destinație complet diferită de toate țările care îl înconjoară. Aflat în America Centrală, țara latină are plaje ascunse, izolate, sălbatice, munți pitorești, deșert și junglă. Un sejur pe aceste meleaguri sigur te va impresiona. Mexic se mândrește cu priveliști spre Pacific sau Atlantic pe care nici nu ți le poți imagina.

Maldive

Maldive este una dintre destinațiile preferate de români, în sezonul rece. Țara insulară este renumită pentru plajele idilice, unele dintre cele mai frumoase din lume. Destinația turistică are nu mai puțin de 1.192 de insule de corali, casă pentru 187 de specii și pentru mii de pești multicolori, țestoase balene și delfini.

Caraibe

În Caraibe nu ai avea cum să te plictisești vreodată! Este atât de frumos în această parte a lumii, încât ai impresia că ești pe altă planetă. 7.000 de insule așteaptă să fie explorate toată iarna, dacă te țin buzunarele. Fructele de mare și romul sunt la mare căutare de turiști. așa că merită să le încerci și tu. Nu vei regreta.

Aici, fructele de mare și romul îți vor ține tovărășie în timp ce îți vei delecta ochii cu priveliști de neimaginat și vei fi complet anesteziat de sunetele naturii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI