15 sept. 2021 | 13:52

Cele mai frumoase terase din Sibiu pe care trebuie să le vezi. Toți turiștii le preferă

News
Cele mai frumoase terase din Sibiu pe care trebuie să le vezi. Toți turiștii le preferă
S-a hotărât! Ce terase din Sibiu trebuie neapărat să vizitezi

Sibiul este vizitat de milioane de turiști datorită arhitecturii superbe, dar și a locurilor frumoase ce trebuie neapărat să fie văzute de toată lumea. Dacă îți dorești să vizitezi acest oraș în curând, iată la ce terase ar trebui să mergi!

Terase superbe din Sibiu. Trebuie neapărat să le vizitezi

Verdictul privind cele mai bune locuri pentru a servi un fel de mâncare delicios sau o băutură răcoritoare s-a aflat prin concursul ‘Cea mai frumoasă terasă din Sibiu’, ce a fost organizat de Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu și finanțat de Primăria Municipiului Sibiu.

Terasa Arini

Cu acestea fiind spuse, Terasa Arini a fost votată ca fiind cea mai populară terasă de pe domeniul privat, cu un număr de 11,10% din voturi. Cei ce își doresc să aibă parte de un cadru intim pentru cină, dar și de un design minimalist, pot să meargă oricând să se bucure de bunătățile localului din Sibiu.

Terasa Wine Not?

Între timp, cea mai populară terasă de pe domeniul public este Wine Not?, cu un număr de 10,30% din voturi. Această terasă ce îmbină trecutul și prezentul a ajuns să fie preferată de foarte mulți oameni ce își doresc să savureze un vin bun într-un cadru extrem de romantic și cochet.

De asemenea, ținând cont că au apărut diferite terase sezoniere așezate pe o suprafață mică, juriul a creat și categoria micro-teraselor. Tot Wine Not? a primit titlul de cea mai frumoasă micro-terasă aflată în domeniul public, cu 37,40 de puncte din 50 posibile.

Terasa Cotton

Cea mai frumoasă terasă de pe domeniul privat a fost desemnată Cotton, ce a primit 27,95 de puncte din partea juriului. Locația a fost renovată în 2019 pentru a deveni un loc perfect pentru tineri, ce îmbină preparatele delicioase gătite cu atenție de bucătari cu muzica preferată de multe generații.

Terasa NOD

Ultima, dar nu cea din urmă, este cea mai frumoasă terasă de pe domeniul privat, anume NOD, ce a primit un total de 25,4 de puncte. Cei ce au pornit această afacere în urmă cu 6 ani în Piața Mică și-au dorit să pună bazele unei locații aerisite, luminoase și răcoroase în sezonul călduros.

Juriul ce a hotărât care sunt cele mai frumoase terase a fost format din Mircea Țibuleac, președintele Uniunii Arhitecților din România, filiala Sibiu și Martha Toth, vicepreședintele Ordinului Arhitecților din România, filiala Sibiu-Vâlcea, potrivit publicației Ora de Sibiu.

De asemenea, printre cei ce au hotărât soarta teraselor din Sibiu se numără și Dorin Ștefan Adam, arhitect și conferențiar Univ. de Arhitectură și Urbanism ‘Ion Mincu’, Andreea Tănase, arhitect și specialist în regenerare urbană și Mădălina Burghelea, inginer peisagist.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro