Cele mai frumoase Mesaje, SMS-uri și felicitări virtuale de Sfântul Ștefan. Cum îi poți surprinde plăcut pe sărbătoriți

Cele mai frumoase Mesaje, SMS-uri și felicitări virtuale de Sfântul Ștefan. Cum îi poți surprinde plăcut pe sărbătoriți

În a treia zi de Crăciun, creștinii ortodocși și greco-catolici îl prăznuiesc pe Sfântul Ștefan, primul martir ucis pentru credința sa în Iisus Hristos. În România, peste 400.000 de romani își celebrează, duminică, onomastica de sărbatoarea Sfantului Apostol, Întâiul Mucenic si Arhidiacon Ștefan. La mulți ani de Sfântul Ștefan tuturor sărbătoriților! Iată cele mai frumoase mesaje, sms-uri și felicitări virtuale!

Cele mai frumoase Mesaje, SMS-uri și felicitări virtuale de Sfântul Ștefan. Cine a fost Sfântul Ștefan

Din Biblie aflăm că Sfântul Ștefan era iudeu, din seminția lui Avraam. Sfântul Ștefan a fost ales să slujească în cadrul slujbelor religioase, alături de Filip, Prohor, Nicaanor, Timon, Parmena și Nicolae. Acesta predica Evanghelia, boteza și ajuta la desfășurarea cultului aparținând organelor de conducere ale Bisericii din Ierusalim.

Sfântul Ștefan îl propovăduia pe Hristos cu mult sârg. Ajuns în fața sinediriului, acesta i-a înfruntat pe judecători, cerând ca Sfântul Ștefan să fie ucis cu pietre. În acele momente, Sfântu Ștefan a avut o viziune în care l-a văzut Hristos, ”stând de-a dreapta lui Dumnezeu.  Și a zis: Iată văd cerurile deschise și pe Fiul Omului stând de-a dreaptă lui Dumnezeu.“ (Faptele Apostolilor). Moaștele sale au fost descoperire în anul 415, fiind considerat cel dintâi martir al Bisericii lui Hristos și model de jertfă creștină pentru toți.

 Ce nume se sărbătoresc de Sfântul Ștefan

Pe lângă numele de Ștefan și Ștefania, în a treia zi de Crăciun își sărbătoresc onomastica și Ștefănuț,Stefanela, Stefanita, Ștefănică, Stefanos, Stefania, Stefanida, Stefanel, Steful, Steflea, Fanica, Fanel, Fane, Fanache, Fana.

Cele mai frumoase Mesaje, SMS-uri și felicitări virtuale de Sfântul Ștefan

„Și nu e un moment mai potrivit decât ziua ta, ca să îți spun că prietenia noastră este unul dintre cele mai drăguțe lucruri din viața mea. La mulți ani!”

„Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții dvs., să răsară mereu câte-o rază de soare care să vă aducă fericire și bucurie. Vă doresc multă sănătate”

„Foaie verde izmă creață, s-ai în cont numai verdeață, cu bascula să cari banii, să ai sănătate de beton și trei iahturi în șopron. La Mulți Ani!”

„Îți doresc ca firul vieții tale să curgă lin și viața să-ți ofere cel mai frumos destin. La mulți ani, de Sfântul Ștefan!”

„Îți urez ca ziua ta să îți aducă o rază de soare, să ai inima plină de speranță, iar în lume să găsești numai fericire. La mulți ani!”

”Mult noroc și tot ce-ți doresti. La mulți ani, ŞTEFANIA!”

”Fie ca Sfântul Ștefan să-ți îndeplinească toate dorințele!”

”Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor care îți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții, multă sănătate, iar Dumnezeu să îți călăuzească și să orânduiască totul cum este mai bine pentru tine! La mulți ani, ŞTEFAN!”

”Visele și speranțele de azi să devină realitate, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu! La Mulți Ani, Ștefan!”

”Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o raza de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Îți doresc multă sănătate și toate dorințele să ți se împlinească! La mulți ani, Ștefan!”

”Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul ciocârliei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori! La mulţi ani, Ștefan!”

”Îți urez ca ziua ta să îți aducă o rază de soare, sa ai inima plină de speranță, iar în lume să găsești numai fericire! La multi ani, ŞTEFAN!”

”Îţi urez din tot sufletul noroc, să îţi găseşti pacea şi fericirea, să nu verşi nicio lacrimă şi să trăieşti fiecare clipă astfel încât să nu regreţi nicio secundă trecută! Cele mai bune urări de la mine. La mulţi ani, Ștefan!”

”Un gând bun şi-o sărutare/ Azi la ceas de-aniversare/ Sfântul Ștefan să vă ocrotească/ Visele să vă-mplineasca!/ La mulţi ani, Ștefan!”

”Cu simple cuvinte/ Îţi urez fierbinte/ Mulţi ani înainte!/ Ani cu cer senin şi noroc deplin/ Ani cu porţi deschise/ Pentru nenumăratele tale vise!/ La mulți ani, Ştefan!”

”Ştefan– Hai noroc şi voie bună/ Să petrecem împreună/ C-astăzi este o zi mare/ Şi-i motiv de sărbătoare! La mulţi ani, Ştefan!”

”De ziua ce-ţi surâde-n prag/ Şi-i porţi frumosul nume/ Eu îţi doresc tot ce-i mai drag/ Şi mai frumos pe lume! La mulţi ani, ŞTEFANE!”

”Să ai puterea să faci lumea mai bună şi să-i faci fericiţi pe toţi din jurul tău cu bunătatea, dragostea şi frumuseţea sufletului tău! La mulţi ani, dragul meu ŞTEFAN!”

”La mulţi ani! Sfântul Ştefan să-ţi dea sănătate şi putere să lupţi pentru idealurile tale, să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii şi fericire alături de familie şi cei dragi!”

”Îţi doresc o oră de linişte, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate şi un mileniu de bani! La Mulţi Ani, Ștefan!”

”Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez că atât ziua de astăzi, cât şi zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări şi să îţi umple sufletul de voie bună. La mulţi ani, Ştefan!”

”Sper că sărbătoarea Sfântului Ștefan să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi succes!”

Toate gândurile mele sunt la tine, Ştefane! Îţi doresc să ai o zi superbă şi să fii înconjurat doar de iubire! La Mulţi Ani, ŞTEFAN!”

”Bucuria lumii toată/ Zi de zi-n uşa să-ţi bată/ Bunul Dumnezeu să-ţi dea/ Tot ce îţi doreşti şi ai vrea!”

”Fie ca fiecare rază de soare care ajunge la tine să-ţi aducă succes, fericire şi prosperitate! La mulţi ani, ŞTEFAN!”

”Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de iarnă să te mângâe cu mirosul îmbietor al bucatelor alese iar sufletul să-ţi rămână deschis către calea fericirii şi împlinirilor măreţe! La Mulţi Ani, Ştefane!”

”Fiecare fulg de nea să îţi aducă multă iubire în suflet, sănătate, admiraţia celor dragi şi multe dorinţe împlinite! La Mulţi Ani, ŞTEFAN!”

”La mulţi ani! Sfântul Ştefan să-ţi dea sănătate şi putere să lupţi pentru idealurile tale, să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii şi fericire alături de familie şi cei dragi!”

Aproximativ 400.000 de români își serbează azi ziua onomastică! Nu uita să spui și tu ”La mulți ani” cunoscuților.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI