Cele mai bune glume cu Donald Trump. Top 18 bancuri cu președintele american

Cele mai bune glume cu Donald Trump. Top 18 bancuri cu președintele american
Top cele mai bune glume cu Donald Trump, președintele american.

Donald John Trump s-a născut pe data de 14 iunie 1946. Este un miliardar american, vedetă de televiziune, politician și actualul președinte al Statelor Unite ale Americii. El a fost  a fost ales al 45-lea președinte al Statelor Unite în alegerile din 8 noiembrie 2016. Este cel mai în vârstă președinte al Statelor Unite. Donald Trump este din ce în ce mai des ținta glumelor. Iată câteva dintre cele mai bune glume cu Donald Trump.

Top 18 cele mai bune glume cu Donald Trump

Donald Trump a fost cel care a ridiculizat virusul SARS-Cov-2 de nenumărate ori. Așadar, deoarece de curând acesta a fost diagnosticat cu COVID 19, internauții atât români cât și din întreaga lume au creat glume pe această temă. Iată câteva glume pe această temă, potrivit siteului spotmedia.ro:

 1. E prima oară când se poate spune ceva pozitiv despre Trump.
 2. Înțeleg că planul chinezilor cu corona virusul a izbândit? Au reușit în sfârșit să-l infecteze pe Trump?
 3. Cine l-a plătit pe Trump să declare că are Covid? (întrebare pentru conspiraționiști)
 4. SARS-COV-2 a luat niște Trump. Nici Corona nu mai e ce-a fost…
 5. Iar s-au amestecat vi… rușii în politica SUA.
 6. Mă gândesc doar la sărmana Melania, că trebuie să stea cu virusul ăla nesuferit în casă, și pe deasupra mai are și COVID.
 7. Eu sper că Melania a luat-o de la vreo furculiță, ceva, că doar nu l-a pupat p-ăla, ca să nu zic mai rău.
 8. În sfârșit spun și cei din tabăra Biden ceva pozitiv despre Trump.
 9. Declarația lui Trump după ce se va vindeca: ”Mi-am revenit grozav. Nimeni nu și-a revenit mai mult decât mine. Recuperare mare, absolută. Sunt cel mai mare recuperator al lumii. Am făcut o treabă grozavă, ca nimeni înainte, în recuperare. Într-adevăr, minunat.”

Top 18 cele mai bune glume cu președintele american Donald Trump

Deoarece Trump are adesea apariții bizare, de la investirea sa din 2016, Satiriștii și stand-up-erii din întreaga lume au născocit o serie de glume despre acesta. Iată câteva dintre cele mai bune glume cu Donald Trump, potrivit site-ului https://inews.co.uk.

 1. Un actor, un jurnalist și un comediant intră într-un bar. Și toți îl zgâlțâie pe Donald Trump. Doctore, doctore! F *** off, Trump.

 2. Trump nu este popular în Scoția, pentru că aceștia nu au încredere în nimeni care trăiește până la 70 de ani.

 3. Donald Trump vrea să înarmeze profesorii, ceea ce este o nebunie, pentru că dacă profesorii lui Donald Trump ar fi fost înarmați, probabil că nu ar fi trebuit să auzim părerile lui stupide despre această problemă.

Donald Trump
Top 18 cele mai bune glume cu Donald Trump.
 1. Trump urăște primul amendament, iubește al doilea amendament și habar nu are care este al treilea amendament.

 2. Iranul a reamintit Coreei de Nord să nu aibă încredere în Donald Trump, exact ceea ce i-a spus Marla Maples lui Melania.

 3. Trump iubește capitalismul, dar urăște liberul schimb, lucru care este ca și cum ai fi un fan al Destiny’s Child care o urăște pe Beyoncé.

 4. Oamenii spun că Trump este o marionetă Putin, un candidat manciurian, dar Trump este atât de prost încât subconștientul său a uitat probabil fraza declanșatoare.

 5. Trump nu seamănă cu Hitler. Nu poate să scrie o carte.

 6. După negocieri interminabile cu Coreea de Nord și de Sud, Trump a remarcat că Coreea de Est și de Vest trebuie să fie mult mai pașnică, deoarece nu aude niciodată de ei.