În ce stare se află, de fapt, Donald Trump. Răsturnare de situație: vestea terifiantă venită din SUA

Donald Trump si Melaniaau fost infectați cu coronavirus

Dr. Sean P. Conley, medicul lui Donald Trump, a anunțat într-o declaraţie de presă pe care a ţinut-o în faţa Centrului Medical Militar „Walter Reed” din Bethesda, Maryland, că președintele SUA se simte bine, chiar dacă a avut un pic de febră și stare de oboseală.

UPDATE 22:00 // Chiar dacă medicul lui Donald Trump a declarat că starea președintelui SUA este una bună, se pare că adevărul este total diferit. CNN și The Guardian susțin că Trump este conectat la aparatele cu oxigen, în stare critică. Următoarele 48 de ore sunt decisive pentru cel mai puternic om al lumii.

******

Cum se simte Donald Trump. O armată de medici îl îngrijește pe președintele SUA

Preşedintele Donald Trump se simte foarte bine, după cum a anunțat medicul lui, a avut un pic de febră şi stare de oboseală, dar simptomele se reduc, a anunţat doctorul Sean Conley.

Preşedintele nu este pe oxigen, se poate plimba, este într-o stare foarte bună. Nu sunt motive de îngrijorare”, a menţionat medicul personal al lui Donald Trump.

Echipa de medici, mulțumită de progresle pe care le face Donald Trump

În acest moment, eu şi echipa suntem extrem de mulţumiţi de progresele înregistrate de preşedinte”, a mai spus Sean Conley, medicul Casei Albe, precizând că starea liderului de la Casa Albă se îmbunătăţeşte. De asemenea, preşedintele Donald Trump se simte foarte bine şi are o stare de spirit excepţional de bună.

Simptomele pe care le are Donald Trump, inclusiv tusea şi congestia nazală, sunt pe cale să se rezolve, starea sa se îmbunătăţeşte. Anterior, medicul a anunţat că Donald Trump, care este spitalizat preventiv, este tratat cu Remdesivir, după ce primise un medicament experimental la Casa Albă. În prezent, preşedintele SUA nu necesită oxigen suplimentar.

Donald Trump a fost internat vineri seară

Preşedintele Donald Trump a fost dus vineri seara cu elicopterul la Centrul Medical Militar „Walter Reed” , la mai puţin de 24 de ore după ce a fost diagnosticat cu Covid-19, la recomandarea medicului său. Preşedintele se simte foarte bine în această dimneaţă.

Casa Albă a precizat că preşedintele Donald Trump a fost mutat la spital „ca măsură de precauţie” pentru a fi monitorizat şi a descris simptomele lui Trump ca fiind „uşoare”. La internare, preşedintele avea febră şi tuşea, potrivit unei surse a CNN.

Donald Trump a pimit o doză unică de Regeneron

Medicul lui Trump a confirmat că preşedintele SUA a primit o doză din tratamentul experimental Regeneron, care se administrează în doză unică.

Totodată, preşedintele este tratat cu medicamentul Remdesivir şi nu a avut nevoie de oxigen suplimentar. Preşedintele SUA are 74 de ani şi intră în grupa de risc ce poate dezvolta complicatii la COVID-19.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI