11 mart. 2022 | 13:55

Cele mai atrăgătoare 4 zodii de bărbați. Ei cuceresc femeile doar cu zâmbetul lor!

Horoscop
Cele mai atrăgătoare 4 zodii de bărbați. Ei cuceresc femeile doar cu zâmbetul lor!
Cine sunt cei mai atragatori barbati ai horoscopului

Dintre toți cei 12 nativi ai horoscopului european, există patru zodii de bărbați care te pot cuceri doar cu zâmbetul lor. Sunt puternici, atrăgători, maturi, atenți și romantici, iar femeile roiesc în jurul lor, aproape zilnic. Verifică și tu, mai jos, dacă te numeri printre cei patru norocoși.

Top 4 cei mai atrăgători bărbați ai zodiacului

Gemeni

Bărbații din zodia Gemeni sunt considerați printre cei mai atrăgători reprezentanți ai horoscopului european. Înalți, puternici, cu voci grave și ochi pătrunzători, reprezentanții acestei zodii de aer știu cum să se facă plăcuți de către domnișoarele pe care le curtează.

Sunt extrovertiți, galanți, mereu puși pe glume și plini de viață. Adoră să fie în centrul atenției și sunt considerați sufletul petrecerii, oriunde s-ar duce.

Leu

Nativul din zodia Leu este considerat a fi masculul alfa al horoscopului european. Reprezentantul acestei zodii de foc este coleric, impunător, dominant și puternic.

Când intră într-o încăpere se face liniște, iar toți oamenii din jurul său sunt atrași de personalitatea sa electrizantă, precum un magnet.

Nativul Leu adoră să fie în centrul atenției și este un bărbat chipeș, căruia îi plac foarte mult complimentele. Este inteligent și extrem de curajos, știe cum să preia controlul asupra unei conversații, fără să-l facă pe interlocutor să se simtă incomod.

Balanță

Echilibrat, sensibil, puternic, atent și romantic, bărbatul din zodia Balanță este unul dintre cei mai buni soți ai horoscopului european.

Este considerat partenerul ideal de viață, atent la nevoile iubitei, logodnicei sau soției sale. Reprezentantul zodiei de aer este, de obicei, înaltă, brunet, atrăgător, cu un fizic impunător, umeri bine definiți și mâini delicate.

Bărbații din zodia Balanță se îngrijesc foarte multt și sunt mereu la curent cu tendințele în modă. Nu este de mirare că ar putea apela la anumite intervenții estetice. De obicei, barbații Balanță au trăsături fine, gropițe în obraji și un zâmbet de milioane.

Pești

Romanticii incurabili ai horoscopului european, bărbății din zodia Pești sunt considerați cei mai buni soți și cei mai talentați în arta amorului.

Cu părul perfect, haine scumpe și parfum amețitor, nativii din zodia Pești pun mare preț pe felul în care arată.

Sunt sensibili, visători, boemi și adoră să-și surprindă partenera de viață cu cele mai mici și dulci surprize. Bărbații din zodia Pești sunt extrem de amuzanți, versatili și îndrăgostiți de artă. Sunt extrem de inteligenți și familiști convinși.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Delia Budeanu a murit cu un mare regret. Dorința pe care nu și-a împlinit-o: „N-a vrut”
Click.ro
Ucis din întâmplare cu o lovitură de tanc. Cum a ajuns să fie lichidat liderul Hamas
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
O anomalie cum nu s-a mai văzut vreodată la om. Cercetătorii sunt uimiți
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
O celebră bancă a fost închisă. Toate conturile au fost blocate. Cum se vor returna banii
Capital.ro
A murit Delia Budeanu. Unde va fi înmormântată și unde i se poate aduce un ultim omagiu. Imagini rare cu una dintre cele mai frumoase crainice TVR
Avantaje
Se schimbă ORA în ROMÂNIA! Anunțul MOMENTULUI
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce studii are Nicolai Tand de la Asia Express sezonul 7. Motivul pentru care s-a lăsat de școală la o vârstă fragedă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro