Cel mai scump jucător al lui Gigi Becali. Cine va lua 30.000 de euro pe lună la FCSB

Cel mai scump jucător al lui Gigi Becali. Cine va lua 30.000 de euro pe lună la FCSB
Cel mai scump jucător al lui Gigi Becali. Cine va lua 30.000 de euro pe lună la FCSB

Gici Becali a deschis larg buzunarele pentru unul dintre jucătorii săi preferați. Patronul FCSB a fost de acord cu mărirea salariului acestuia la 30.000 de euro pe lună, iar noul contract va fi valabil până în 2025. Există și un uriaș bonus „european”, în cazul în care echipa ar ajunge, cândva, în grupele Champions League.

Cel mai scump jucător al lui Gigi Becali

Gigi Becali a ținut mult ca unul dintre jucătorii săi preferați să rămână la FCSB. Florin Tănase a tot fost dat „pe picior de plecare” în ultimele luni. S-a vorbit despre interesul unor echipe din Europa, din zona Golfului, chiar și din America pentru jucătorul de 26 de ani. Dar niciuna nu s-a arătat dispusă să plătească cele 5 milioane de euro pe care latifundiarul le cerea pe căpitanul și golgheterul vicecampioanei.

Gigi Becali s-a confruntat și cu dorința fotbalistului de a pleca într-un campionat din străinătate. Florin Tănase a spus-o chiar el, înainte de meciurile cu Sahtior Karagandi din Conference League.

Nu vreau să vă mint, recunosc că mă gândesc la plecare. Vom vedea ce va fi, dar asta este dorința mea, în acest moment. Dorința mea este să joc în Europa, ar fi ideal. Spania este campionatul meu favorit, cred că aș face față la o echipă bună, a explicat Florin Tănase la o conferința de presă.

Cine va lua 30.000 de euro pe lună la FCSB

Gigi Becali n-a lăsat niciun euro mai puțin din suma dorită pe Tănase. În schimb, i-a făcut o ofertă pentru prelungirea actualului contract ce expira în vara anului viitor. Una pe care jucătorul a acceptat-o, ținând cont și de salariul propus, dar și de clauza de reziliere mult mai mică decât cea actuală, de 30 de milioane de euro. Gigi Becali a confirmat semnarea noului contract de către fotbalist.

Tănase a prelungit contractul acum cinci zile, a semnat contract pe patru ani. I-am făcut 30.000 de euro pe lună și i-am făcut primă de Liga Campionilor de 300.000 de euro. Le măresc la toți dacă ajung în Ligă.

El nu pierde niciodată mingea, el driblează, face el ce face… are un stil, nu pierde mingea. L-am schimbat eu vreodată? De aia nu l-am schimbat niciodată pe Tănase. Chipciu are 45.000 de euro pe lună, deci Tănase nu e cel mai bine plătit din România”, a declarat, vineri, Gigi Becali, la PRO X.

Florin Tănase a ajuns la FCSB de la Viitorul, în 2016, pentru 1,5 milioane de euro. El a reușit, sezonul trecut, să devină  golgheterul echipei, cu 24 de reușite.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI