Cel mai nou cuplu din showbiz. Prima imagine cu cei doi împreună

Cel mai nou cuplu din showbiz. Prima imagine cu cei doi împreună
Cel mai nou cuplu din showbiz. Prima imagine cu cei doi împreună

Fericire mare pentru fanii unei celebre cântăreţe din muzica românească. Deşi a încercat să ţină secret, s-a aflat cu cine se iubeşte. Acesta este cel mai nou cuplu din showbiz.

Cine formează cel mai nou cuplu din showbiz

Ana Baniciu este în al nouălea cer. Câştigătoarea sezonului al doilea “Asia Express” trăieşte, din nou, fiorii iubirii. Aceasta formează un cuplu cu Edy Kovacs. Deşi nu au confirmat relaţia, este evident că între cei doi este ceva mai mult decât prietenie, dacă este să ne luăm după ultimele fotografii de pe Instagram. Cântăreaţa a postat, de curând, o imagine extrem de romantică: stă pe umărul iubitului său, pe o plajă. Se pare că cei doi sunt plecaţi în vacanţă.

Iată că fiica lui Mircea Baniciu şi-a găsit, în sfârşit, fericirea, după ce, de-a lungul timpului, se plângea că nu îşi găseşte jumătatea. O altă fotografie care îi dă de gol pe cei doi este cea în care Ana stă întinsă pe pat şi tine de mână un bărbat misterios.

“Pentru că eu sunt de părere că norocul în dragoste ți-l mai faci și cu mâna ta și eu am cam greșit. Am vrut eu mereu să schimb bărbații. Mi-am dat seama că nici nu trebuie să încerci să faci asta. E o greșeală foarte mare să schimbi un om. Trebuie, efectiv, să conviețuiești așa sau, dacă nu, să te duci pe drumul tău. Și asta am tot făcut, dar aștept să apară și pe drumul meu bărbatul ăla ideal”, spunea, în urmă cu un an, artista.

Cel mai nou cuplu din showbiz. Prima imagine cu cei doi împreună
Cel mai nou cuplu din showbiz. Prima imagine cu cei doi împreună

Cine este Edy Kovacs, noul iubit al Anei Baniciu

Un afacerist de succes, tânărul este un cuceritor de zile mari. De-a lungul timpului, Edy Kovacs a frânt multe inimi din showbiz-ul românesc. Mai exact, acesta ar fi avut relaţii cu Daniela Crudu, Marinela Avădani sau Calina Roman, nepoata lui Petre Roman.

Părinţii lui Eduard ar fi proprietarii mai multor restaurante din Oradea. Mai mult, aceştia au şi un complex de lux în Bucureşti, iar pe litoral, la Eforie Nord, deţin un restaurant cu autoservire.

Deşi presa de scandal a mai scris despre relaţia dintre cei doi, se pare că Ana Baniciu nu doreşte să pericliteze în niciun fel imaginea celebrului său tată. A spus-o chiar cântăreaţa, într-un interviu.

“Purtând numele de Baniciu, am o responsabilitate foarte mare. Spre exemplu, eu nu aș putea să pozez niciodată în Playboy. Nu că mi-aș dori, dar zic așa ca idee. Dar dacă mi-aș dori să pozez într-o revistă de genul, deșucheată, nu aș putea pentru că ar fi un mare haos și ar fi numele tatălui meu în joc.

Exagerez acum, dar asta se întâmplă în general. Nu pot să fac lucruri wow. Trebuie să am mereu responsabilitatea asta pe umeri și să fiu conștientă că totuși îl pot face de râs”, a spus artistă, conform celor de la Libertatea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI