Cel mai mare vis al Simonei Halep pentru 2022. Vești bune pentru fanii ei

Cel mai mare vis al Simonei Halep pentru 2022. Vești bune pentru fanii ei
Simona Halep vrea să recupereze, în 2022, „terenul pierdut” în acest sezon în ierarhia WTA, din cauza accidentărilor

Cel mai mare vis al Simonei Halep pentru 2022. Fostul lider mondial a plecat deja spre Australia, unde va debuta în noul sezon. Numărul 20 WTA va lua startul la turneul Melbourne Summer Set, care începe la 4 ianuarie. Halep va fi prezentă și la o altă competiție, în Sydney, după care va juca la Australian Open, ce are loc între 17-30 ianuarie. Înainte de plecarea de duminică spre continentul de la Antipozi, Simona Halep a făcut câteva dezvăluiri despre planurile sale pentru anul ce urmează.

Cel mai mare vis al Simonei Halep pentru 2022

UPDATE 28 decembrie. Simona Halep a ajuns cu bine în Australia. Ea a dat, deja, primul semn de pe continentul de la Antipozi. Fostul lider mondial a postat o fotografie din Melbourne, pe InstaStories, însoțită de mesajul „Hello, Melbourne”. Simona Halep va petrece noaptea dintre ani în metropola australiană. Tot acolo va debuta în noul sezon, în turneul ce va începe pe 4 ianuarie.

Cel mai mare vis al Simonei Halep pentru 2022. Fostul lider mondial e gata să-și ia revanșa pentru sezonul slab pe care l-a avut. Măcinată de accidentări, dubla câștigătoare de Grand Slam a coborât 18 poziții în ierarhia WTA, ajungând pe locul 20.

Dar Simona Halep are gânduri mari pentru 2022. Cu excepția câtorva zile de vacanță, ea s-a antrenat zilnic în București, preferând să nu mai participe la turneul demonstrativ din Africa de Sud, ce fusese programat pe 18 și 19 decembrie.

Simona Halep a făcut cunoscut, pe contul de Instagram al echipei sale și programul pe care-l va avea în ianuarie, la debutul noului sezon. Românca va participa, mai întâi, la turneul Melbourne Summer Set, de categorie WTA 250, ce va avea loc între 4-9 ianuarie.

După aceea, va fi prezentă la Sydney, la Sydney Tennis Classic, turneu WTA 500, în perioada 10-15 ianuarie. Ambele competiții vor pregăti participarea la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Acesta se va desfășura la Melbourne, în perioada 17-30 ianuarie.

Vești bune pentru fanii ei

Simona Halep a făcut câteva declarații chiar înainte de plecarea de duminică spre Australia. Soția lui Toni Iuruc a mărturisit că a făcut Crăciunul la nașii lor de căsătorie.

„Am fost la naşi, a fost o zi frumoasă, nu am ieşit pentru că m-am protejat, cu teama de Omicron, dar au fost zile frumoase şi acum sunt gata de plecare”, a declarat Simona Halep, conform telekomsport.ro.

Românca a mai spus că e obișnuită să plece în perioada Sărbătorilor din țară, chiar dacă nu a mai făcut-o și în ultimii 2 ani. Ea dorește să joace în toate cele trei turnee programate pentru luna ianuarie și a spus că se simte foarte bine fizic, dar și psihic.

„Ultimii doi ani i-am petrecut acasă, a fost diferit, dar am experienţa de a pleca în perioada aceasta şi nu mi-e greu, chiar e ok să plec acum. O să joc toate cele trei turnee pentru că vreau să am meciuri multe, nu am jucat prea mult anul acesta şi vreau să încep să simt meciurile oficiale. Am aşteptări, pentru că m-am antrenat foarte bine, am avut cinci săptămâni de pregătire foarte bune, dar în tenis niciodată nu se ştie, aşa că mă voi duce acolo cu încredere şi ce va fi va fi. Mă simt foarte bine fizic şi psihic la fel”, a spus Simona Halep, potrivit aceleiași surse.

„Sunt pregătită psihic și fizic”

Simona Halep a mărturisit că, pentru 2022, își dorește, în primul rând, să fie sănătoasă și să nu mai aibă accidentări. Dar a dezvăluit și care este ținta ei majoră pentru sezonul ce stă să înceapă.

„Să fiu sănătoasă şi să nu mai am accidentări (n.r. – în 2022). A fost un an greu, acum trebuie să văd cum o să fie acesta, pentru că nu pot să spun ca în anii trecuţi că sigur voi face treabă pentru că sunt pregătită psihic şi fizic. Sunt pregătită, dar nu ştiu ce va fi. Visul meu este să ajung din nou în Top 10”, a adăugat Simona Halep.

Ea s-a fotografiat inclusiv în avionul cu care a zburat spre Melbourne, zborul durând peste 20 de ore. La ediția din acest an, Simona Halep a ajuns până în sferturile de finală de la Australian Open, unde a fost eliminată de Serena Williams. În 2022, organizatorii au condiționat participarea jucătorilor de vaccinarea anti-Covid 19 cu schema completă sau prezentarea unei scutiri medicale.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI