Cel mai mare site de filme pentru adulți a găsit soluția cum să stai acasă. Dă gratis tot

Cel mai mare site de filme pentru adulți a găsit soluția cum să stai acasă. Dă gratis tot
Cel mai mare site de filme pentru adulți a găsit soluția cum să stai acasă. Dă gratis tot

Ce-l mai mare site de filme pentru adulți, PornHub, a venit cu o idee excepțională de a ține oamenii în auto-izolare. Astfel încât au luat decizia de a da utilizatorilor tot conținutul premium pe gratis.

Cel mai mare site de filme pentru adulți a găsit soluția cum să stai acasă

Majoritatea populației a folosit sau a auzit de renumitul site pentru adulți, PornHub. Acesta contribuie acum la limitarea pandemiei, prin accesul gratuit la un cont premium timp de 30 de zile. Dar cu condiția de a promite că te auto-izolezi, sau măcar că ai grijă de igiena personală și nu intri în contact cu oamenii.

Abonamentul premium îți permite accesul la o anumită categorie de videoclipuri, pe care un utilizat normal sau un cont standard nu o are. Pentru a putea profita de această ocazie, este necesar doar să îți introduci parola de email, să alegi una dintre cele două categorii, iar apoi să îți activezi contul gratis de pe email. Așadar, vei putea accesa gratis toate oportunitățile premium, ținând cont că el normal costă 10 euro/lună. Totodată PornHub se află în topul celor mai vizualizate site-uri pentru adulți, iar cu această ocazie eviți și contactul sexual cu alte persoane, care este destul de periculos în această perioadă.

Site-ul și-a schimbat logo-ul

Odată cu venirea carantinei, PornHub s-a adaptat și el la această perioadă. Astfel, numele oficial este acum ”StayHomehub”. De astfel a mai donat și 50.000 de măști chirurgicale organizaților din New York. Dar și 25.000 de milioane de dolari celor care lucrează în industria de filme pentru adulți. Cu toate că această are scopul de a te ține acasă și a le viziona ”creațiile”, au devenit foarte generoși.

Mai multe companii au venit în avantajul oamenilor, deoarece este o perioadă destul de dificilă. De exemplu, și unele companii de jocuri video au început să le ofere oamenilor jocuri gratis sau diferite accesorii. De astfel, programele tv au intervenit și ele cu diferite emisiuni pentru a-i ține pe oameni în casă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI