Cum te poți distra pe cinste când ești în autoizolare. Poveștile care sunt un adevărat exemplu

Oamenii împărtășesc foarte multe moduri creative de a se amuza în izolarea datorată pandemiei de coronavirus, de la „înot” pe hol până la jocul Pac-Man cu mașini. Oamenii din întreaga lume se află într-o pandemie de coronavirus, iar utilizatorii de social media au împărtășit modalitățile creative de a se distra.

Cum te poți distra pe cinste când ești în autoizolare

Milioane de oameni din întreaga lume se autoizolează în timpul pandemiei coronavirusului, dar oamenii, în situații de criză, dovedesc că și atunci când își petrec timpul acasăpot fi creativ. Utilizatorii de social media din Marea Britanie, SUA și Europa au împărtășit instantanee și videoclipuri despre felul în care se distrează în timp ce petrec ore în interior. Un bărbat, care se crede că este la New York, și-a transformat baia într-o carosabilă de metrou, pentru a-și putea replica naveta de dimineață spre servici, în timp ce un sportiv, gândit a fi din Spania, s-a prefăcut că „înoată” pe holul său. Alții își încurajează întreaga familie să se alăture distracției, exemplul fiind o bunică creativă care a construit un fort din pernă pentru nepoții ei.

Cum te poți distra pe cinste când ești în autoizolare. Poveștile care sunt un adevărat exemplu
Cum te poți distra pe cinste când ești în autoizolare. Poveștile care sunt un adevărat exemplu

Poveștile care sunt un adevărat exemplu

O poveste ar fi cea a unui individ, din Italia, al cărui clip a ajuns viral, în care tânărul dă noroc cu el având în mână un pahar de vin. Videoclipul a fost distribuit de mii de ori online. O altă poveste ar fi cea unei doamne din Canada, fană a poveștirilor SF, care s-a îmbrăcat într-un costum de zână și arată spre un tablou pe care scrie ”Fantasyland” (vezi galeria), sau inventivitatea unui alt personaj, care este filmat plimbându-se cu o mini-bicicletă prin casă, făcând adevărate curse de anduranță. Sau, dacă vă place tenisul, de masă, sau de câmp, doi vecini, autoizolați, s-au decis (după cum se vede și în clip), să joace tenis de la geam…dar ce te faci dacă le scapă mingea?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI