Cel mai dezamăgitor ministru PSD: Nota penibilă pe care a luat la examenul de titularizare

Cel mai dezamăgitor ministru PSD: Nota penibilă pe care a luat la examenul de titularizare

În urmă cu câteva zile, detaliam o serie de schimbări importante în cabinetul de miniștri conduși de Dăncilă. Acum, aflăm detalii triste despre un ministru PSD propus de Dragnea care a ajuns să fie numit în funcție.

Printre miniștri înlocuiți în urmă cu câteva zile de Dragnea și Dăncilă se numără și Constantin Bogdan Matei. Noul ministru al Tineretului și Sportului este un fost fotbalist care a avut multe eșecuri în viață până când să dețină această funcție importantă.

Ca fotbalist, performanțele sale au fost cât se poate de modeste. S-a rezumat la a încerca să facă valuri în liga a trei de fotbal a României. Dacă nu a putut să facă, s-a gândit să predea cum ar trebui să se întâmple sportul. În acest scop, s-a înscris la cursurile Facutlății de Sport la începutul anilor 2000. După absolvire, din poziția de profesor de sport la un liceu, a încercat să obțină un post de titular.

La examenul de titularizare susținut de Constantin Bogdan Matei, noul ministru al Tineretului și Sportului a obținut ”cu brio” nota 2.75. Trecând peste abilitățile pedgogice cuantificate în respectivul examen, având totuși în vedere că vorbim de un profesor de sport nota infimă este și mai penibilă decât în cazul unui profesor de istorie sau matematică.

După un an de pregătiri intense, tânărul profesor a făcut saltul astronomic până la nota 5.25 în același examen de titularizare. În 2011, s-a înscris în PSD, iar în 2012, ca prin minune, a reușit în sfârșit să obțină o notă de trecere. Imediat după, cariera sa a explodat. După doar doi ani, a devenit director de școală, în 2016 a fost inspector școlar și, la scurt timp după, a intrat în senatul româniei pe listele PSD. Acum, același fost profesor de sport care a obținut 2.75 la examenul de titularizare se mândrește cu poziția de ministru în cabinetul Dăncilă.