Cel mai atrăgător bărbat din Rusia, o alegere surprinzătoare: ”Rușii îl numesc cea mai atractivă celebritate”

Cel mai atrăgător bărbat din Rusia, o alegere surprinzătoare: ”Rușii îl numesc cea mai atractivă celebritate”
Vladimir Putin, cel mai frumos barbat din Rusia

Cel mai atrăgător bărbat din Rusia, o alegere surprinzătoare. Rușii nu se dezic și consideră că cel mai atrăgător bărbat din țară este și primul om al Rusiei.

S-a stabilit care este cel mai frumos bărbat din Rusia. Incredibil pe cine au votat rușii

A fost ales cel mai atrăgător bărbat din Rusia, iar alegerea este una surprinzătoare. Rușii consideră îl considere pe Vladimir Putin cel mai atrăgător din țară, potrivit unui sondaj de opinie.

Potrivit unui sondaj realizat vinerea trecută de Consiliul de Afaceri Superjob.ru, citatat de The Moscow Times, 18% dintre bărbați și 17% dintre femei  l-au numit pe președintele Vladimir Putin ca fiind cel mai frumos bărbat din țară.

Rusoaicele cred că bărbații ruși nu sunt frumoși

De asemenea, 19% dintre bărbații intervievați au declarat ca în țara lor există cei mai frumoși bărbați, în timp ce 18% dintre femeile chesitionate au spus contrariul, că nu sunt bărbați frumoși în Federația Rusă.

”Rușii îl numesc în continuare pe Vladimir Putin cea mai atractivă celebritate din țară”, a raportat Superjob.ru, în ciuda unei scăderi de 1% a clasamentului său anul trecut.

Câți rușii au fost intervievați în studiul superjob.ru

Astfel, Superjob.ru a anunțat că a efectuat un sondaj față în față cu 1.000 de bărbați și 1.000 de femei din peste 300 de orașe din Federația Rusă în perioada 22 martie-1 aprilie.

Rezultatele sondajului au fost făcute publice la doar câteva zile după ce parlamentarii au adoptat legi care să-i permită lui Vladimir Putin să rămână președinte până în 2036.

Cine este cel mai frumos bărbat chel din lume

Pe de altă parte, a fost anunțat și cel mai frumos bărbat chel din lume. Prințul William, ducele de Cambridge, a fost numit ”sexy” în articolele online de 17,6 milioane de ori. Un studiu Google a concluzionat că acesta ar fi reușit să-i învingă la acest capitol pe actorul Jason Statham, sportivul Michael Jordan sau Pitbull, informează Mirror.

Astfel, Prințul William l-a învins pe megastarul de box Mike Tyson, care s-a clasat pe locul doi cu 8,8 milioane de mențiuni ”sexy” pe internet.

Pe cine a mai detronat de prințul William

Actorul Jason Statham, legenda baschetului Michael Jordan și muzicianul Pitbull au fost de asemenea surclasați în topul celor mai sexy bărbați chei din lista mondială.

Pe lista pentru marele titlu s-au mai regăsit și alți concurenți cum sunt Bruce Willis, Floyd Mayweather, Vin Diesel, John Travolta, dar și actroul Dwayne Johnson, cunoscut și cu numele de The Rock.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI