23 oct. 2022 | 15:35

Cei trei copii ai lui Ştefan Bănică Jr, împreună la concertul artistului. Imagini rare cu aceştia, a fost distracţie mare

Monden
Cei trei copii ai lui Ştefan Bănică Jr, împreună la concertul artistului. Imagini rare cu aceştia, a fost distracţie mare
Cei trei copii ai lui Ştefan Bănică Jr., împreună la concertul tatălui lor. Momente emoționante pentru artist.

Cei trei copii ai lui Ştefan Bănică Jr., împreună la concertul artistului. Au fost imagini rare cu aceștia. Nimeni nu se aștepta ca întreaga familie să fie prezentă la evenimentul organizat chiar de ziua de naștere a celebrului cântăreț. Solistul a fost vizibil mișcat de surpriza ce i-a fost pregătită pe data de 18 octombrie.

Cei trei copii ai lui Ştefan Bănică Jr., împreună la concert

Ştefan Bănică Jr. a împlinit, pe data de 18 octombrie, 55 de ani. Ziua de naștere l-a prins pe artist la muncă, mai exact cântând. Solistul a susținut, marțea trecută, un concert într-o celebră berărie din București. Fanii nu au uitat, însă, de ocazia specială din viața cântărețului, motiv pentru care au ales să îi facă o surpriză.

Unindu-se toți într-un singur glas, fanii lui Ştefan Bănică Jr. i-au cântat vedetei „La mulți ani”. Interpretul a fost cu adevărat emoționat de momentul deosebit. Cu atât mai mult cu cât în public s-au aflat toți cei trei copii ai săi. Familia lui Ştefan Bănică Jr. a decis să îl însoțească pe cântăreț la concertul din Capitală.

Au fost imagini rare cu Radu Ștefan (20 de ani), Ana Violeta (14 ani) și micuțul Alexandru (3 ani). Bineînțeles, actuala parteneră de viață a artistului, Lavinia Pîrva, mama celui mai mic fiu al său, i-a însoțit pe copii la concert. Toți l-au aplaudat pe Ștefan Bănică Jr. și s-au bucurat de clipele vesele și, deopotrivă, impresionante.

„Vă mulțumesc mult! Încă un prilej în plus să ne distrăm în seara asta”, a transmis, emoționat, Ștefan Bănică Jr. pe scenă, după ce fanii i-au cântat „La mulți ani”.

Ştefan Bănică Jr.: „Mi-ați făcut ziua mai frumoasă”

Ulterior, cântărețul a revenit asupra momentelor înduioșătoare pe care le-a trăit pe scena berăriei din Capitală. Ștefan Bănică Jr. a publicat pe pagina sa de Instagram un videoclip de la concertul cu pricina, unde se poate observa cum mulțimea de fani îi cântă. Alături de materialul video, artistul a notat și câteva cuvinte.

„Mulțumesc pentru miile de mesaje primite și pentru urările voastre! Mi-ați făcut ziua mai frumoasă. Eu am încheiat seara cântând, dar si voi mi-ați cântați mie. 😍 Nici nu se putea mai frumos! 🤗❤️” – este mesajul transmis de Ștefan Bănică Jr., după concertul susținut de ziua sa de naștere.

Ștefan Bănică Jr. are trei copii cu trei femei diferite. Cel mai mare dintre aceștia, Radu Ștefan, este fiul Cameliei Constantinescu. Tânărul este student la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematrografică. Ana Violeta este fiica Andreei Marin, născută pe data de 15 decembrie. Micuțul Alexandru este rodul iubirii dintre Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva, actuala soție a artistului.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
Capital.ro
Patru zodii vor avea noroc la bani înainte de Paște | Se îmbogățesc rapid, iar oportunitățile apar de nicăieri
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALARMĂ de la medici. PRAFUL SAHARIAN poate fi mortal
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro