Ce spune Gigi Becali despre revenirea lui Mihai Stoica la FCSB. Îi reproșează asta

Ce spune Gigi Becali despre revenirea lui Mihai Stoica la FCSB. Îi reproșează asta
Gigi Becali nu ar spune nu revenirii lui Mihai Stoica la FCSB

Gigi Becali și-a adus din nou aminte de Mihai Stoica, după meciul România – Norvegia, încheiat cu scorul de 1-1. Finanțatorul FCSB îi reproșează lui MM că nu l-a transferat pe Mitriță la echipă atunci când putea să dea pe el doar 700.000 de euro. Becali i-a transmis lui MM că nu mai are nevoie de el la club, dar că îl așteaptă dacă acesta își caută un loc de muncă.

Gigi Becali nu ar spune nu revenirii lui Mihai Stoica la FCSB

„Eu spun un lucru, eu nu am nevoie, dar MM, pentru că e prietenul meu, oricând poate să zică: domne, vreau un serviciu. E prietenul meu şi îl primesc, că na, dar nu că am eu nevoie, că Mihai, vino încoace.

Nu am nevoie, dar un prieten nu poţi să-l laşi şi oricând vrea el să vină, îl primesc. Pentru că el a plecat când se clătina corabia şi nu pot eu să zic acuma ‘hai, vino’, dar dacă vrea să vină, oricând uşa este deschisă pentru el la FCSB cât sunt eu stăpân, toată viaţa”, a declarat Gigi Becali.
Latifundiarul din Pipera i-a reproșat lui Mihai Stoica faptul că nu l-a luat pe Mitriță la FCSB când putea da pe el doar 700.000 de euro, iar acum jucătorul marchează gol după gol în campionatul din Statele Unite ale Americii, iar la echipa națională a fost cel mai bun de pe teren în partida cu Norvegia.

„L-am regretat pe Mitriţă imediat după aia. Puteam să-l iau cu 700.000 de euro, apoi iar puteam să-l iau şi nu l-am luat. De ce nu l-am luat? Pentru că m-am consultat cu specialiştii. Iar o să se supere Meme. Nu mă mai consult niciodată cu specialişti, să ştiţi. După aia voiam să dau pe el 3 milioane de euro. Acum, nu neapărat banii, dar Mitriţă este fotbalist”, a spus Becali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI