Horoscop 27 septembrie – 18 octombrie. Ce nu trebuie să faci în ultima retrogradare a lui Mercur

Horoscop 27 septembrie – 18 octombrie. Ce nu trebuie să faci în ultima retrogradare a lui Mercur
Horoscop 27 septembrie - 18 octombrie

Potrivit specialiștilor, Mercur devine din nou retrograd în această perioadă, iar situația poate deveni tensionată pentru majoritatea zodiilor. Nativii trebuie să aibă grijă să nu intre în conflicte în aceste săptămâni. Care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi în următoarele zile.

Ce ne rezervă astrele în horoscopul perioadei 27 septembrie – 18 octombrie

Cu toții știm că atunci când Mercur este retrograd cel mai indicat este să stăm liniștiți, să nu atragem energiile negative asupra noastră și să ne asigurăm că în căminul nostru predomină pacea și armonia.

De exemplu, astrologii spun că în perioada 27 septembrie – 18 octombrie este indicat să nu întârzii la locul de muncă și să te asiguri că mereu vei ajunge la timp atunci când ai programată o întâlnire importantă, indiferent de natura ei: profesională sau personală.

De asemenea, nu aștepta până în ultima clipă să răspunzi mailurilor importante sau să predai anumite proiecte pe ultima sută de metri, deoarece acest lucru s-ar putea întoarce împotriva ta. Mai mult de atât, specialiștii spun că în această perioadă în care Mercur este retrograd nu este recomandat să luați decizii care vă pot afecta viața și viitorul și nici să purtați discuții serioase.

În intervalul 27 septembrie – 18 octombrie, cel mai recomandat este să apelezi la introspecție și să petreci timp tu cu tine, pentru a te concentra pe lucrurile mărunte care îți aduc bucurii. Încearcă să eviți să te cerți cu oamenii dragi.

Pe de altă parte, atunci când situația o cere și ești nevoit să porți anumite discuții în urma cărora trebuie luate decizii radicale și importante, astrele te sfătuiesc să îți alegi foarte bine cuvintele și să îți păstrezi calmul, indiferent de situație.

Ce să nu faci atunci când Mercur este retrograd

Evită sub orice preț bârfele, invidiile, situațiile conflictuale și problemele în cuplu. Atunci când Mercur este retrograd, specialiștii îți atrag atenția să nu îți asumi responsabilități. Cel mai indicat ar fi să nu semnezi noi contracte sau să iei decizii care ar putea avea un impact puternic asupra vieții tale profesionale.

De asemenea, atunci când te confrunți cu anumite probleme sau persoane care tot ce încearcă este să te provoace, cel mai indicat ar fi să le eviți cu grație sau să te comporți ca atare și să tratezi orice tip de situație cu eleganță și diplomație, oricât de greu ți s-ar părea.

Atunci când Mercur este retrograd, acest lucru poate fi echivalent cu haosul, lucru pe care este bine să-l eviți pe cât este posibil. Ia-ți câteva zile libere și mergi la munte, unde te poți relaxa în voie.