27 sept. 2021 | 17:15

Horoscop 28 septembrie 2021. Zodia care trebuie să aibă grijă la alimentație

Horoscop
Horoscop 28 septembrie 2021. Zodia care trebuie să aibă grijă la alimentație
Află despre zodia care trebuie să aibă grijă la alimentație

Horoscop 28 septembrie 2021. Dacă în prima parte a zilei Luna trece prin zodia Gemeni și ne susține să spunem lucruri pe care până acum le-am fi evitat, ulterior se mută în zodia Rac, domiciliul său, de unde ne transmite o energie bună și roditoare.

Horoscop 28 septembrie 2021

Devenim mai sensibili, căutăm liniștea interioară și romantismul, mai ales că Venus, planeta iubirii, din zodia Scorpion se apropie de un trigon cu Neptun, planeta viselor, aflată în retrogradare în Pești.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop 28 septembrie 2021

Horoscop 28 septembrie 2021 Berbec/ Ascendent Berbec

În prima parte a zilei încă te poți lăsa cuprins de unele frământări și întrebări, însă ulterior atenția se va canaliza asupra stării tale emoționale și vei dori să fii în echilibru cu tine și cu cei dragi. Poți primi ajutor și susținere din partea familiei. Financiar, ai intuiția necesară pentru a face o investiție avantajoasă sau pentru a obține un avantaj material rapid.

Horoscop 28 septembrie 2021

Horoscop 28 septembrie 2021 Taur/ Ascendent Taur

În prima parte a zilei evită cheltuielile, dacă știi că te afli pe un fond deja vulnerabil. Către seară, cheful de dialog va fi mai mare, poți sta la discuții, însă vei evita să faci prea multe destăinuiri despre viața personală sau o vei face doar dacă ai încredere deplină în persoana din fața ta. În cuplu se întrezăresc momente bune, de reconectare sentimentală cu partenerul.

Horoscop 28 septembrie 2021

Horoscop 28 septembrie 2021 Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna iese astăzi din zodia ta și s-ar putea ca în prima parte a zilei să fii mai copleșită de emoții și chiar frici, uneori temeri sentimentale. Seara te poți axa mai mult pe niște calcule și poți face o listă de cumpărături în încercarea de a-ți drămui cât mai corect bugetul. La locul de muncă ai creativitate și poți să primești aprecieri din partea superiorilor.

Horoscop 28 septembrie 2021

Horoscop 28 septembrie 2021 Rac/ Ascendent Rac

Chiar dacă ziua nu începe prea bine și te poți simți mai obosit și stresat, ulterior, când Luna va intra în zodia ta, vei începe să-ți revii și să te simți mai puternic emoțional, deși situațiile cu care te vei confrunta nu vor fi deloc ușoare și nici de trecut cu vederea. Dacă ai partener, dă frâu liber trăirilor intime și alungă monotonia din cuplu, iar dacă ești singur, flirtează cu cineva care-ți place.

Horoscop 28 septembrie 2021

Horoscop 28 septembrie 2021 Leu/ Ascendent Leu

Încearcă să ai mai multă grijă la alimentație astăzi pentru că s-ar putea să nu-ți pice deloc bine ceea ce mănânci și verifică eticheta produselor înainte. Pe de altă parte, ar fi ideal dacă te-ai odihni mai mult și nu ai pune la suflet tot ce auzi în jurul tău. Este un moment foarte bun să petreci timp alături de familie.

Horoscop 28 septembrie 2021

Horoscop 28 septembrie 2021 Fecioară/ Ascendent Fecioară

În prima parte a zilei poți intra mai ușor în conflicte cu cei din jur și poți fi foarte respingător față de persoanele nou cunoscute. Ulterior, nevoia de a petrece timp cu prietenii, de a ieși în oraș este mai mare. În cuplu poți purta discuții constructive cu partenerul de viață și puteți ajunge mai ușor la o cale de mijloc, chiar puteți face unele planuri de viitor împreună.

Horoscop 28 septembrie 2021

Horoscop 28 septembrie 2021 Balanță/ Ascendent Balanță

Starea de iritare indusă de Mercur retrograd în zodia ta continuă și astăzi și poți avea percepții destul de greșite vizavi de realitate. La locul de muncă te poți supăra încă de la primele ore ale zilei, așa că ar fi de preferat să fii mai superficial cu anumite situații. Pot să apară tensiuni cu superiorii și o stare generală de animozitate. Îți poți schimba această stare dacă îți vei cumpăra ceva care te bucură.

Horoscop 28 septembrie 2021

Horoscop 28 septembrie 2021 Scorpion/ Ascendent Scorpion

Prima parte a zilei poate veni cu vești financiare mai puțin plăcute și una stfel de context te poate scoate total din zona de confort. Ulterior, vei găsi și soluții sau vei avea idei să redresezi o astfel de situație, așa că nu te criza. Poți fi mai conflictual cu cineva care-ți neagă niște convingeri de viață. În schimb, este o zi favorabilă romantismului și poți profita pentru a-ți exprima sentimentele în cuplu.

Horoscop 28 septembrie 2021

Horoscop 28 septembrie 2021 Săgetător/ Ascendent Săgetător

Manifești și astăzi o neîncredere în partener, fie că este vorba de persoana iubită, fie că este vorba de o relație profesională. Nu este deloc exclus ca seara să izbucnească un conflict în cuplu care pleacă de la bani sau fidelitate și încredere. Ai grijă la persoane care se reîntorc în viața ta. Te poți iluziona și poți suferi ulterior.

Horoscop 28 septembrie 2021

Horoscop 28 septembrie 2021 Capricorn/ Ascendent Capricorn

Ziua nu începe deloc promițător și te poți simți mai obosit. Asta îți poate afecta capacitatea de a munci și poți deveni mai conflictual în relațiile cu ceilalți. În cuplu poți refuza orice cale de împăcare, iar profesional nu vei fi deloc deschis la compromis. În schimb, dacă te preocupi de un proiect personal, atitudinea ta se schimbă. Zi bună să ieși cu prietenii.

Horoscop 28 septembrie 2021

Horoscop 28 septembrie 2021 Vărsător/ Ascendent Vărsător

Nu începi nici tu ziua într-o stare prea bună și poți fi mai iritabil și ușor de enervat, însă vei reuși să te mobilizezi pe parcurs și să te dedici acelor activități pe care le ai în program, ba chiar poți primi laude din partea superiorilor. Dacă nu vei lăsa gândul să zboare departe, poate chiar vei reuși să termini tot ce este pe listă și asta te va face mândru de realizările tale.

Horoscop 28 septembrie 2021

Horoscop 28 septembrie 2021 Pești/ Ascendent Pești 

Încearcă să nu deschizi discuții în contradictoriu cu cei dragi chiar de la prima oră a dimineții pentru că riscul de conflict este mai mare. Starea afectivă și sentimentală se mai îmbunătățește astăzi și te poți simți mai împăcat cu tine și cu situațiile trăite în dragoste. Ești mai senzual, mai romantic și mai dornic să cucerești pe cineva.

 

Horoscop 28 septembrie 2021Horoscopul zilei de 28 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 1900 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

PlaySport
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum au fost surprinși
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj FOTO
Ego.ro
Diana ȘOȘOACĂ, în ipostaze provocatoare! Imagini din tinerețe care au scăpat pe internet
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Cancan.ro
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Stirile PROTV
Una dintre cele mai mari companii din lume vine în România. Are venituri aproape cât PIB-ul nostru
Romania TV
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Capital.ro
S-a aflat ce a făcut Ion Iliescu. A fost nevoie de aproape 30 de ani să se întâmple
EVZ.ro
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Adevarul
O româncă se judecă de zece ani cu Elon Musk. Inițialele numelui său sunt pe acumulatorii mașinilor Tesla Model S
BZI.ro
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
Spynews.ro
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Redactia.ro
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Digisport.ro
O româncă trage un semnal de alarmă: „Nu mai e de trăit în Italia”. Ce fenomen periculos a observat
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
Digi24
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
WhatsApp trezește mari nemulțumiri. Utilizatorii sunt total derutați
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. De ce nu vrea Alexandra Velniciuc să aibă copii. Actrița are o căsnicie de mai bine de 20 de ani cu Șerban Puiu / VIDEO
Spynews
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
Capital.ro
Trucurile prin care şoferii pot reduce consumul de carburant cu 15-25%: "Atenţie la aceste detalii"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANAF începe CONTROALELE de la 1 IULIE! LOVITURĂ pentru MULȚI români
Mediaflux
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro